Aki egyszer eljut Medjugorjéba, nem marad a Jóisten gondoskodása nélkül

A napokban bejárta az internetet az a videó, amelyben egy 23 éves magyar lány, Török Julianna arról beszél, hogyan jelent meg neki és három másik fiatalnak tavaly nyáron a Szűzanya Medjugorjéban.

Júlia augusztus 3-án, egy szerdai napon az esti szentmise előtt gyónásról tért vissza a többi fiatalhoz, akikkel együtt utazott. A videóban elmondta, hogy nagyon sütött a nap, ezért mindenki napszemüvegben volt és elkezdték figyelni a Napot.

Az égitest egyszer csak furcsán lüktetni kezdett, olyan volt, mintha egy hatalmas szív lenne, majd átváltozott egy ostyává. Eleinte azt gondolták, csak káprázik a szemük, de a többiek körülöttük szintén ugyanezt tapasztalták. Ami ezután történt, azt valószínűleg csak ők négyen látták.

„Mindenki minket nézett, ahogy zokogunk, és senki nem értette, hogy mi történik”

– idézi fel Julianna a videóban.

Az ostyává változott Napon árnyékok jelentek meg, az ostya három részre tört, csakúgy, mint az átváltoztatáskor a pap kezében. Ezután a darabokból újra összeállt az oltári szentség, az árnyékokból megjelent a Szűzanya arca és mosolygott. 

„Utána teljes alakjában ott volt az ostyában, végigvonult, gyönyörű volt és fiatal, nem mondott semmit sem” – mondta a lány, és hozzátette: a keresztútból is jelentek meg képek. 

Elfogta a sírás, és csak az az idézet jutott eszébe:

„Ha tudnátok, mennyire szeretlek benneteket, örömötökben sírnátok.”

Később, pénteken a Jelenések hegyén másokért imádkozott: azt mondta, nem tudott magáért imádkozni, mert úgy érezte, annyi mindent kapott már a Jóistentől, amit meg sem érdemelt.

Elmondta, Medjugore felé a buszon sokan voltak, akik ateistának mondták magukat, de ott mindenki érezte Isten jelenlétét.

„Nem tudom, hogyan győzhetném meg az embereket, hogy el kell menni Medjugorjéba, de aki oda egyszer eljut, biztos, hogy nem marad a Jóisten gondoskodása nélkül.”

Címlapkép: YouTube/Földi-Kovács Andrea

Iratkozzon fel hírlevelünkre