Novák Előd: Az LMBTQ-propaganda egy családellenes ideológia

Be kellene látni, hogy az LMBTQ-propaganda egy káros, társadalom- és családellenes ideológia. A szexuális deviancia egy természetellenes biológiai zsákutca – nyilatkozta lapunknak Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője.

– Nemrégiben beadott egy, a szivárványos zászló közintézményekre kihelyezését megtiltó törvénymódosítási javaslatot. Mi lett ennek az eredménye?

– Több mint két héttel a benyújtás után a házelnök még odáig se jutott, hogy kitűzze, melyik bizottság fogja megvitatni ezt a javaslatot. Várhatóan csak szeptember végén kerül valamelyik illetékes bizottság elé, amely papírforma szerint le fogja szavazni. Kicsit fájó, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében mindig mindent leszavaznak.

A költségvetéshez benyújtott 437 – egyébként kizárólag ellenzéki – módosító javaslatból egyetlen egy sem került elfogadásra.

Pedig volt több olyan kisebb ötlet, konstruktív javaslat, amely nem borította volna fel a költségvetést.

Novák Előd a Mi Hazánk képviselője. (Fotó: Tóth Gábor, Vasarnap.hu)

A Mi Hazánk LMBTQ-mozgalmakkal szembeni javaslatait is lesöpri a kormány. Az LMBTQ felvonulás szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így legalábbis nem tiltják be hatóságilag a felvonulásukat, amire szerintem szükség volna.

– 2020 augusztusában leszedte az újbudai önkormányzat elé kihelyezett szivárványos zászlót. Miben más ez, mint például a székely zászló?

– Nem lehet egy lapon említeni egy történelmi, nemzeti közösséget és egy agresszív politikai mozgalmat. Az LMBTQ ugyanis tulajdonképpen egy szexuális devianciákat felvállaló politikai mozgalom. Politikai szervezetnek szerintem nem lehetne zászlaja a közintézményeken. Egyértelmű, hogy a szivárványos zászlónak sincs semmi keresnivalója ott.

Ha a városházakra kitűzik a szivárványos zászlót, akkor az lehet a következő lépés, hogy az iskolák homlokzatára is kikerül.

Mi ezért olyan irányba próbálunk hatni a kormányra – miközben pontosan tudjuk, hogy az Európai Unió részéről pedig egy ellentétes nyomásgyakorlás zajlik –, hogy lépjen tovább, legyen például büntetőjogi következménye annak, ha valaki megsérti a gyermekvédelmi törvényt. Jelenleg ugyanis nincs hozzárendelve büntetési tétel. Ezt nagyon jól tudják az LMBTQ-mozgalom aktivistái, és ezzel visszaélnek.

– Mit jelent a szivárványos zászló kitűzése?

– Az LMBTQ-mozgalmak részére egyszerre propaganda és tematizálás. Számunkra egy szimbolikus ügy, amely kimeríti a nemzeti jelképeink megsértésének a kategóriáját. A magyar zászlót elvileg nem szabad méltatlan, lealacsonyító környezetben elhelyezni. Amikor azonos méretben, pompával kitűzik a szivárványos zászlót, akkor viszont éppen ezt teszik, ez pedig tarthatatlan. Olyan törvényt szeretnénk, amely kimondaná, hogy tilos legyen a nemi vagy szexuális irányultságot képviselő politikai mozgalmak jelképeinek kitűzése a közintézményeken.

– Egy zászló mindig egy közösséget képvisel. Hogyan látja az LMBTQ-mozgalom hazai jelenlétét? Mennyire jelentős a társadalmi támogatottsága ennek az ideológiának?

– Meglátásom szerint a világ legerősebb lobbijáról beszélhetünk. A nyugat-európai politikának is szinte már legfőbb igazodási pontja lett a különböző szexuális devianciákra való fókuszálás. Ma megpróbálják elegáns köntösbe burkolni, „love is love” szlogenek mögé rejteni a különböző deviáns viselkedéseket. Mindez pedig végső soron csak arról szól, hogy a tűrésküszöbünket kitágítsák, normaként fogadjuk el azt, ami nem az. Mára már nincs hova hátrálnunk, tiltakoznunk kell ez ellen.

Ha kell, akkor egy könyvdarálással vagy zászlóleszedéssel.

Magyarországon is van táptalaja ennek a mozgalomnak, de ha ez nem elégséges, akkor idehaza is megteremtik rá a jobb feltételeket. Az LMBTQ-mozgalmak ezen dolgoznak, hogy kialakuljon egy ilyen tömegbázis. Propagandával folyamatosan terjeszkednek. Gyermeknevelés híján szervezőinek sok szabadidejük és pénzük marad egymásra, és arra, hogy a világot igyekezzenek átalakítani olyanra, amilyenre ők szeretnék. Ehhez minden kapcsolatot felhasználnak – egyik legnagyobb fellegváruk éppen maga az Európai Parlament.

– Magyarország a gyermekvédelmi törvény tavalyi elfogadása kapcsán össztűz alá került. Megvédhetőek-e a fiatalok a szexuális propagandától?

– Ez egy világméretű lobbi, amelynek a képviselői nemzetközi szinten is összefognak: így Magyarország és annak kormánya ellen is. Láthatjuk, hogy soha annyi nagykövetség nem állt ki bármilyen ügyben, mint a budapesti LMBTQSTB felvonulás mellett.

Nagyon nehéz megjósolni, hogy milyen kihívások elé nézünk e téren, az azonban egyértelmű, hogy állami és szülői felelősség is van abban, hogy a gyermekeink mennyire juthatnak ilyen tartalmakhoz.

Gyermekeinknek egy védettebb társadalomban kellene felnőni, egy olyanban, ahol nincsenek kitéve ilyen hatásoknak.

Az azonban látható, hogy sokféle, másféle problémával is meg kell, hogy küzdjenek a fiatalok. A jövő tele van kihívássokkal, de végre be kellene látni, hogy az LMBTQ-propaganda egy káros, társadalom- és családellenes ideológia. A szexuális deviancia egy természetellenes biológiai zsákutca. Jövőnkben éppen a népesedési problémák a legfenyegetőbbek, amelyek az egész államháztartás összeroppanásával is járhatnak. Könnyű belátni, hogy ha nem születik több gyermek, akkor nemhogy a társadalombiztosítás, de maga az államháztartás is fenntarthatatlan lesz. Nem szerencsés, ha erre még egy lapáttal az LMBTQ-mozgalom szexuális propagandája is rátesz.

Tóth Gábor

Thürmer Gyula: A liberalizmus korunk fasizmusa

Bagdy: Karácsonnyal visszatért a Demszky-korszak

Vejkey Imre: Provokálják a keresztény közösségeket

Kiemelt képünk forrása Tóth Gábor, Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre