Novák Előd: A Mi Hazánk betiltaná a Pride-ot – VIDEÓ

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke betiltaná a  Budapest Pride-ot. A Vasarnap.hu-nak adott interjúban azt is elmondta, hogy sikerült a felvonulás útvonalát módosítaniuk.

– Megszokhatták a magyar emberek, hogyha Budapest Pride, akkor Hősök tere és Andrássy út. Idén ez mégis másképp lesz, mi ennek az oka?

– Az életvédő Alfa Szövetséggel és több más nemzeti szervezettel karöltve sikerült lefoglalni a legszimbolikusabb közterületeket az LMBTQ-P-felvonulás elől. Így nem kell már a négy fal közé bemenekülnie annak, aki a gyermekét szeretné megóvni a deviáns propagandáktól. Az LMBTQ esetében a világ legerősebb lobbijáról beszélünk, amely agresszíven terjeszkedik. Most már nem az a kérdés, hogy a négy fal közül ki merészkednek-e, hanem hogy az iskolákba, óvodákba bejutnak-e? Ennek véget kell vetnünk. A Gyurcsány-kormány támogatta, az Orbán-kormány tűri, a Mi Hazánk Mozgalom viszont egyenesen tiltaná az efféle deviáns propagandát.

– Ön szerint kik fognak ellátogatni a szombati Pride-ra?

– Sokan vannak, akik vagy kormányellenes tiltakozásnak tekintik majd, vagy csak fel vannak heccelve és ezért fognak elmenni. Úgy csinálnak mintha a homofóbia lenne Magyarországon a legnagyobb társadalmi probléma. Folyamatosan tolják ki a tűrésküszöböt, és próbálják elfogadottá tenni, normálisnak hazudni azt, ami nem az. Már nem hátrálhatunk, ezért kell, hogy néha szimbolikus jelleggel egy-egy szivárványos zászlót eltávolítsunk vagy éppen a homoszexuális propagandát tartalmazó, gyermekeknek szánt mesekönyveket ledaráljuk.

– A Mi Hazánk Mozgalom által lefoglalt közterületeken várható ellentüntetés?

– A szombati közterület-foglalások esetében úgy fogalmaznék, hogy azokat visszaadjuk a magyar családoknak. Korábban tettünk kísérletet egyfajta „hetero felvonulásra”, hogy a boldog, normális párok életét bemutassuk, idén ilyet azonban nem terveztünk.

További részletek a videóban.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre