Farkas Zsomborhoz nincsen hasonló

Megjelent a 2022-es Szikra díj legjobb dal kategóriája jelöltjének, és közönségdíjasának Hozzám hasonló című klipje. A videoklipet Magyarország egyes természeti és szakrális helyszínein forgatták. A dal üzenete és hangvétele az istenkereséstől a teljes bizonyosságig jut el, felismerve a teremtettségünk egyediségét, amely egy tökéletes alkotót feltételez az életünkben. Őszinteség és megformáltság – így jellemezhetnénk Farkas Zsombor most megjelent hivatalos klipes számát.

Farkas Zsombor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Képzésének keretén belül csiszolta friss patakvízhez hasonlítható énekhangját az emberi szív rejtett zegzugaiig hatóan tökéletesen tisztára. A fiatal dalszerző 2016-ban egy gimnáziumi barátjával alapította meg a Privát Affér nevű zenekart, amelynek frontembere, dal- és szövegírója lett. 2017-től kezdve az énekes a saját elmondása szerint szólókarrier építésbe kezdett. Hozzám Hasonló című dala a 2022-es Szikra Díjon jelölést kapott a legjobb dal kategóriában, és végül a közönségdíjat hozta el. 

A most megjelent videoklip szépen érzékelteti az istenkeresés fázisait. Amikor az ember ezen az úton elfárad, és feladja az egyéni elképzeléseit, megszületik benne az „Istenem, segíts, kérlek” felkiáltás. Mindegyikünk életében létező eseményről szól tehát a szám üzenete, amelynek Czinke Máté és Farkas Zsombor közösen jegyzett muzsikája ad méltó foglalatot.

 

Jézus csinálta a legnagyobb rock and rollt a Földön – Czinke Máté énekes a Vasárnapnak

Fotó: Farkas Zsombor

Iratkozzon fel hírlevelünkre