A Passion új dala azt ünnepli, hogy minden bűnünk bocsánatot nyert

A The Passion City Church atlantai szabadkeresztény egyházhoz köthető, Passion névre hallgató zenei csoport idei konferenciájánegy gyönyörű dalt rögzített. A What He's done című dal igazi hálaadásnak tekinthető Isten csodálatos művéért az életünkben. A Kristian Stanfill, Tasha Cobbs Leonard, és Anna Golden frenetikus közreműködésével megszólaló ének elemi erővel magasztalja Jézus Krisztust az ő megváltói áldozatáért.

A Passion időről-időre meglep bennünket egy-egy újabb és újabb dicsőítő énekkel, amely Isten szeretetére irányítja a figyelmünket. Minden bűnünk bocsánatot nyert Jézus kereszten kiontott vére árán. Ezért zengi az ének, hogy az Isten fiáé minden dicsőség és tisztelet.

Elég egy pillanatra megállnunk, és végiggondolni, mennyi dologért adhatunk hálát. Ahogy ezt megtesszük, meglátjuk Isten irántunk tanúsított szüntelen jóságát. Mindezek felismerése hálára indítja majd a mi szívünket is, és elkezdjük teljes erővel dicsőíteni Istent. Észrevétlenül egyesülünk azokkal, akik a Jelenések könyvében leírt Bárány trónja körül magasztalják a győztest, akit megöltek, de él.

Ehhez a hálaadásunkhoz tökéletes ösztönzést ad Tasha Cobbs Leonard – és ezen már talán meg sem lepődünk. Ahol Tasha Isten dicsőítésébe kezd, ott senki nem marad ülve, az egyszer biztos.

Csatlakozzunk mi is lélekben a dicsőítők nagy közösségéhez, és adjunk hálát Isten hatalmas, soha el nem fogyó szeretetéért!

 

 

Fotó: Passion (You Tube)

Iratkozzon fel hírlevelünkre