Azapeet hittel teli dala bátorítás a legreménytelenebb helyzetekben

Azapeet és Andelic Jonathan keresztény könnyűzenei énekesek közösen előadott dala az Áldom című nagy sikerű szám után egy újabb igazi gyöngyszem. A mai, sokszor bizalmatlan, félelemmel teli világba a fiúk belekiabálják, beletáncolják a hit bizonyosságát. A videóklip egyszerű, letisztult, amely tökéletesen kiemeli a lényeget. A Szikra keresztény könnyűzenét segítő projektje ezúttal a célkitűzéseivel harmóniában lévő produkcióval gazdagította a hazai műfaj több mint fél évszázados kincsestárát.

„Jobb nem szétaggódni magunkat, hanem inkább tenni egy vakmerő lépést a hit erejével! Erre bátorítjuk egymást és titeket is a következő dalomban Andelic Jonathan Jotával!” – olvasható Ferencz Péter „Peet” gondolata a dalról a megosztott videóklip leírásában.

És valóban, az ének a félelemmel és az aggódással szemben a hitet valódi értékként állítja fel; sok esetben kicsorbulhat az emberi logika és bölcsesség, de az élet végső mozgatórugója csak ez lehet.

Ma, amikor a hitetlenség egyre nagyobb méreteket ölt, vagy a mindenféle hamis istenekbe és hiedelmekbe helyezett hit nyer egyre nagyobb teret az Isten nélküli ezoterikus spiritualitásban, jó, hogy van aki a legfontosabb bizalomra irányítja a figyelmünket, amely egyedüli biztos támaszunk lehet. Noha a dal konkrétan ezt implicit homályba burkolja, mégis aki az előadók elhivatott keresztény életét ismeri – akár az Áldom című szám alapján –, biztos lehet abban, hogy ez a hit egyedül Jézus Krisztus felé irányulhat.

Járjunk innentől kezdve hitben Istennel! Ez az út a szűk ösvényt jelenti és a csatákat az igazságért. Néha a legszűkebb környezetünkben kell ezért megküzdenünk a kihívásokkal.

 

 

Azapeet szólóprojekt első dala: Bennem ég

Veled vagyunk, Jota! – Andelic Jonathan a Dalban

Iratkozzon fel hírlevelünkre