Borka Zsolt egy sörözőben ünnepel

A helyszín talán nem olyan szép, viszont van sör és nagyon jó zene az el nem múló boldogságról Borka Zsolt előadásában.

Aki esetleg lemaradt a februárra tervezett, áprilisra kiírt és szeptember 19-én megvalósuló telt házas koncert jegyeiről, annak csalogató lehet elmenni a szeptember 3-i Borka Zsolt-koncertre, amellyel a hatvanéves keresztény könnyűzenei énekes kíván hálát adni életéért és alkotói munkásságáért. Hogy mindez éppen egy sörözőben történik? Aki ezen fennakad, az eseményről és a szuper Borka-dalokról lemarad.

A nagy érdeklődésre való tekintettel megszervezésre került még egy koncert ugyanazzal a tartalommal, de másik helyszínen egy korábbi időpontban – olvasható az esemény meghívójában. Lassan már talán el sem hisszük, hogy tényleg lesz ez a koncert. Pedig Borka Zsolt és zenekara teljesen elszánt abban, hogy az ősz elején a közönséggel együtt adhassanak hálát az elmúlt hatvan esztendőért. Mindezt az előadótól megszokott fantasztikus dalokkal és égre néző lelkülettel.

Borka Zsolt: Hol van?

„Alapvetően nem »dicsőítős« koncertre kell számítania annak, aki eljön erre a zenés eseményre. A repertoárban lesz mindenféle érdekesség. A gerincét az én dalaim alkotják majd. A meggyőződésem szerinti értéket képviselő számokat válogattunk be. Egyébként az én dalaim nagy része nem kimondottan »allelujázós«, inkább talán elgondolkodásra késztető. És ha már csináljuk, alapvetően rockos hangvételű lesz az egész” – árult el az énekes részleteket a Pengető olvasóinak még korábbi nyilatkozatában a koronavírus-járvány miatt mindig újabb időpontra tolódott várva várt koncertről.

Liberális keresztény? Muti, légyszi!

A műsor felvillantott attitűdje talán már nem is annyira idegen attól az új környezettől, ahová a nagy érdeklődés miatt meghirdették az eseményt. A sörözőben is lehet Istent dicsérni. Egy ilyen alkalomra talán még azok is elmerészkednek, akik egyéb szakrális vagy kulturális helyszínre nem szívesen tennék be a lábukat. Érdemes tehát meghívni olyan ismerőseinket is, akik nyitott szívvel érkeznek, de Istenről még keveset hallottak.

Találkozzunk tehát egy legendás helyszínen, a Legenda Sörfőzde Centerben szeptember 3-án az este 20:00 órakor kezdődő, kiváltképp jó hangulatúnak ígérkező koncerten!

 

 

Borka Zsolt koncertjére mindenképpen érdemes várnunk

A kiemelt kép forrása: Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre