A Church Militant büszkén számol be a magyar parlament által elfogadott pedofíliaellenes törvényről

A Church Militant YouTube-csatornája örömmel számolt be arról, hogy Magyarország hatalmas győzelmet aratott a hagyományos családok és a gyermekek védelmében az LMBTQ-ideológiával szemben.

A videó szerint Magyarország állva hagyta az LMBTQ-propaganda harcosait a múlt héten elfogadott törvénnyel, amely magában foglalja a pedofília, a gyermekpornográfia és az LMBTQ-lobbi visszaszorítását az országban.

Az országgyűlés elsöprő többséggel fogadta el a miniszterelnök által benyújtott törvényjavaslatot. A kétperces videóban hangsúlyozzák és képekkel demonstrálják, milyen sokan gyűltek össze a parlamentnél, hogy biztosítsák támogatásukról a törvényjavaslatot és a kormányt.

A Church Militant riportere dicséri Dr. Téglásy Imre, a Human Life International magyarországi elnöke, tizenkét gyermekes családapa és abortusztúlélő bátor kiállását az LMBTQ-propagandával szemben.

„Ha megnézzük a Facebookon, több mint száz szexuális identitás létezik. Én ezeket úgy hívnám, hogy szexuális betegségek” – mondja Téglásy.

A riportban idézik Dr. Selmeczy Gabriellát, a Fidesz szóvivőjét, aki bátran kimondja:

„a valódi liberalizmusban a gyermekeket 18 éves korukig békén hagyják a szexuális identitásukkal kapcsolatos kérdésekkel”.

A beszámoló végén így összegeznek: „Magyarország diktálja a tempót. Bár a Soros-katonák tüntetnek a törvény életbe léptetése ellen, a kezdeményezés támogatói is hallatják a hangjukat, és azt mondják, Isten meg fogja áldani a magyarokat mindaddig, ameddig képesek vagyunk elfogadni az Ő törvényeit és áldását”.

Az eredeti, angol nyelvű videó itt megtekinthető:

 

Kiemelt képünk forrása a Pixabay.

Iratkozzon fel hírlevelünkre