Itt az ellenpetíció: ne fessék szivárványszínűre az Allianz Arenát!

müncheni stadion allianz aréna lmbtq

Az egész balliberális sajtót bejárta az a petíció, amellyel azt szeretnék elérni, hogy a müncheni Allianz Arenában szervezett Németország-Magyarország Eb-csoportmeccs alatt az LMBTQ-lobogó színeivel világítsák ki a stadiont. Mindezt azért, hogy provokálják Magyarországot és tiltakozzanak a pedofilellenes törvény ellen. A CitizenGO azonban nem hagyja válasz nélkül a provokációt. Ellenpetíció indult. 

Nagy felháborodást keltett a baloldalon a pedofilellenes törvény, több tüntetést rendeztek már a témában, és bár azok nem keltették fel túl sok ember érdeklődését, most a nemzetközi porondon próbálkoznak. Petíciót indítottak, mely bejárta a magyar és a külföldi sajtót is, és a cikk írásának pillanatában már 40 000 aláírásnál járnak. Az aláírók többsége vélhetően külföldi, Homonnay Gergely gyurcsányista propagandista (aki nyíltan Magyarország ellen szurkol például az Eb-n – a szerk.) például jelezte, hogy eljuttatta több olasz, LMBTQ-ügyekkel foglalkozó szervezetnek is, hogy népszerűsítsék az egyértelműen politikai töltetű petíciót.

A CitizenGO azonban ezúttal is a normalitás hangját képviseli, ugyanis ellenpetíciót indítottak „#AFOCIAZFOCI Ne legyen szivárványos a müncheni stadion a német-magyar meccs alatt!” címmel.

Mint írják, a baloldali provokátorok célja ezzel a héten elfogadott magyar gyermekvédelmi törvény kritizálása, mivel az megakadályozza a különböző (homo)szexuális és transzgender tartalmak gyerekekhez való eljuttatását. Az elindult német petíció ezt a lépést az „LMBTQIA+”-csoporttal szembeni ellenségességnek” értékeli, és a magyar válogatott meccse alatt szivárványszínűre kivilágított arénával vágna vissza.

Hozzáteszik, hogy szerintük a #AFOCIAZFOCI. Semmi keresnivalója ott az egyébként is mindenhol agyonreklámozott LMBTQ-nak!

„Ezért összefogunk, és felszólítjuk a müncheni Allianz Arénát, hogy ne engedjen az LMBTQ-lobbi követelésének, ne alázza meg a magyar csapatot és a magyar nemzetet, és ne világítsa ki szivárvány színűre a stadiont a magyar válogatott mérkőzése alatt.”

 

A petícióhoz itt lehet csatlakozni, írjuk alá minél többen!

Kocsis Fülöp: Mi ellen tüntettek? A gyermekeinket igenis védeni kell!

Kevesen voltak kíváncsiak a pedofilellenes törvény miatti újabb LMBTQ-párti tüntetésre

Kiemelt képünk forrása: CitizenGO, az ellenpetíció aláírásgyűjtő oldala.

Iratkozzon fel hírlevelünkre