Kevesen voltak kíváncsiak a pedofilellenes törvény miatti újabb LMBTQ-párti tüntetésre

„Igazából az, amiről most szeretnénk beszélni, az arról szól, hogy ma nem lesznek beszédek”.

Mondhatni, nagyobb érdeklődés hiányában zajlott szerdán 18 órától az Amnesty International és a Háttér Társaság „tüntetése”, melyet a Sándor-palota elé szerveztek elég nagy előzetes hírveréssel. Kassab Adonis kollégánk a helyszínről jelentette: a rendezvényre mintegy 3-400-an voltak kíváncsiak, 1 óra alatt ők is szétszéledtek.

A Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország tiltakozó demonstrációt szervezett szerdán 18 órára a köztársasági elnök hivatala elé, hogy a hétfői után újra hangot adjon a kormány pedofilellenes törvénye miatti nemtetszésének. A szeretet jegyében meghirdetett tüntetés azonban úgy látszik, nem érinthette meg túl sok LMBTQ-szimpatizáns szívét, mert Kassab Adonis munkatársunk közlése szerint legfeljebb 3-400-an tébláboltak a Sándor-palota előtt. Beszédek sem hangzottak el, a „moderátor” mindössze annyit közölt: 

„Igazából az, amiről most szeretnénk beszélni, az arról szól, hogy ma nem lesznek beszédek”. Hozzátette azt is: „elfogadhatatlannak tartjuk azt a törvényt, amit elfogadott az Országgyűlés”. 

Fotó: Kassab Adonis/Vasarnap.hu

A talpraesett moderátor a szerinte szép számú jelenlévőt arra kérte, hogy helyezze el Áder János köztársasági elnöknek szóló, a törvénnyel kapcsolatban megfogalmazott üzenetét a földre rakott műanyag dobozban. Az üzeneteket a szervezők petíció formájában tervezik eljuttatni a köztársasági elnökhöz.

A LMBTQ-propagandát hirdető balliberális sajtó nagy érdeklődést prognosztizált, miután a rendezvény Facebook-beharangozója 1500 aktivitást váltott ki. Ehhez képest a (szerintünk) kifejezetten unalmasra sikerült esemény egyetlen színfoltja egy kisebb csoport volt, amelynek tagjai 19 óra magasságában dobolni kezdtek és azt skandálták: a család az család.

Címlapkép: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre