Képezd magad az idén húszéves Dics-Suli csapatában!

A jubileumi Dics-Suli remek képzés a keresztény könnyűzenében

Egy újabb lehetőség a nyáron, hogy fejlesszük istendicséretünket mind lelkileg, mind hangszertechnikailag. A debreceni Dics-Suli remek és elhivatott tanári gárdája a garancia arra, hogy az egyhetes töltekezés maradandó fejlődést hoz majd a zenei szolgálatunkban. Húsz év tapasztalata engedte kiforrni magából, hogy a dicsőítés lényege állhasson a képzés középpontjában.

A KAZETTA, az egyéni zenei képzési támogatások, a Szalézi Zenetábor és a Sacro Song online tanfolyamai után most egy újabb módon bővíthetjük a keresztény könnyűzene területén szükséges tudásunkat az idén huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Dics-Suli nyári képzésével.

„Az elmúlt időszak megpróbáltatásai után itt a lehetőség, hogy újra egységben, egy szívvel járuljunk az Úr elé!
Az idei, jubileumi Nyári Dicsőítő és Próféta Iskolában megújult tematikával, workshopokon és konferencia jellegű alkalmakon lesz lehetőség a szellemi fejlődésre: szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni a dicsőítő szolgálók, próféták és evangélisták újabb és újabb generációit, hogy betöltsük a magunk részét ebben a mennyei tervben” – olvasható a nyári iskola meghívójában.

A jubileumi tábor heti díja jelképes összegű, így mindenkinek lehetősége van a részvételre.

A szervezők célja, hogy – az előző évekhez hasonlóan – a résztvevők Isten dicsőítésében és az imádatában erősödhessenek meg. Mint az esemény leírásában is olvasható: „Lépjünk be az Örökkévaló jelenlétébe és csakúgy mint Dávid Sátorában szellemi oltárt építsünk Istennek, hódolva Neki és segítségül hívva az Ő Nevét. Hisszük, hogy ennek szellemi jelentősége lesz az országunk életére nézve is!”

A Dics-Suli egész héten át hálát ad Istennek

A táborban való részvétel kötött a hamarosan megnyíló regisztrációhoz. Az esti alkalmakra a belépés ingyenes, és ez esetben semmilyen előzetes regisztrációra nincs szükség. Az alkalomról bővebb információ a nyári dicsőítő képzés honlapján olvasható.

A keresztény zene kommunikáció – állították a Szólj be a popnak! vendégei

Katolikus Zenei Tábor idén nyáron is lesz

Dicsérd Istent akár gitáron – még ügyesebben

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre