Perintfalvi Rita azt gondolja, hogy elismerést kapott az Abszolút adásában

Abszolút Perintfalvi Rita

A feminista „teológus” kis spéttel, de végül felfedezte, hogy róla is szó esett a Vasarnap.hu Abszolút című műsorának április 29-i adásában.

Az adásban ifj. Prózsa István református lelkész volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége. A műsorban szó esett többek között a kereszténységet ellenségnek tekintő körökről, a hit és közélet közti kapcsolatról, az LMBTQ-közösségek hazugságairól, valamint a nyugati szekularizációról is. Perintfalvi Rita mindebből – természetesen – csupán a róla szóló részt emelte ki a Facebook-profilján közzétett bejegyzésében.

Homonnay Gergely DK-s megmondóember új szövetségese azt írta:

„HÁT EZ ZSENIÁLIS! Most már az Amerikai Egyesült Államok elnökével kerültem egy lapra, amikor engem fikáznak. Hm, azért ez lehet, hogy inkább elismerés, nem???🤣😂😎

Sajnos – mivel Perintfalvi Ritáról van szó – nehezen eldönthető, hogy csupán ironizálni próbált, vagy pedig komolyan azt hiszi, hogy a műsorban pozitív példaként hozták fel őt és Joe Bident, akinek már elnöksége első 100 napja alatt sikerült elérnie, hogy minden idők leginkább abortuszpárti elnökévé váljon.

Perintfalvi posztjában szerepel még egy idézet Földi-Kovács Andreától, akit gúnyos felütéssel az „okos riporter” jelzővel illet, illetve lelkiismeretesen kijegyzetelte ifj. Prózsa István válaszát is. A református lelkészre a „még okosabb, neve sincs fundamentalista lelkész” kifejezéssel utalt. 

Mindenesetre Perintfalvi Rita radikális követői nélkül is voltak, vannak és lesznek jó néhányan, akik végignézik az egyébként nagyon értékes és érdekes adást, és elgondolkodnak az abban hallottakon. A műsorról egyébként itt írtunk, megtekinteni pedig itt lehet:

Perintfalvi Rita a Vasarnap.hu-n:

A teológus, aki még a keresztség szentségét sem tiszteli

Ne nevezd magad katolikusnak, ha nem vagy az!

Amikor a „katolikus” teológusnő és a kereszténygyűlölő homoszexuális egymásra talál

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre