A szakállas dicsőítő megint fergeteges

David Crowder, a szakállas dicsőítő a baj ellenére is dicsőíti Istent

Az amerikai szakállas énekes előadó arról híres, hogy nem rejti a véka alá az igazságot a színpadon és a dalaiban sem. Az egyik általa írt könyv címe: „Mindenki a mennyországba igyekszik, mégsem akar senki meghalni”. Már a címből is érezhetjük, hogy a hosszú szakállas, szemüveges előadó képes azokat a témákat is feszegetni, amelyek talán a keresztény jámborság kézikönyvébe nem kerülnének be alapesetben. A Good God Almighty most megjelent száma igazi gyógyír azoknak, akik a sok megpróbáltatás közepette elveszítenék a hitüket és a reménységüket Istenben.

Ez a dal épp a legjobbkor érkezett! Amikor már-már képesek lennénk elfelejteni Isten jóságát irántunk, akkor ez a szakállas, baseball sapkás énekes a fülünkbe, a szívünkbe énekeli, hogy Isten jó és mindenható. Őt akkor is dicsőítenünk kell, amikor az életünk egyik nehezebb szakaszán megyünk keresztül.

„Mindenható, jó Isten, remélem, rám találsz, amint mindennek ellenére téged dicsérlek!” – kiáltja a szakállas dicsőítő a dal refrénjében. Frissítsük mi is az emlékezetünket, mielőtt amnéziát kapunk, és fedezzük fel, hogy Isten egy pillanatra sem hagyott cserben, soha!

David Crowder „mai Dávidként” fogalmazta meg 2021 egyik csodálatos és dinamikus zsoltárát, amelyben hatalmas dicsőítést csap Istennek, akiben szüntelenül bízhatunk. Csatlakozzunk ehhez a feltétel nélküli, dinamikus dicsérethez hálából a felénk szüntelenül áradó feltétel nélküli szeretetért! Mondjuk ki, hogy ő jó! Mondjuk ki, hogy ő Isten! Amíg csak szusz van a tüdőnkben! Miért is feltételeznénk arról, akinek a szeretete örökké tart, hogy nem létezik…

 

 

 

David Crowder: Mindenki a mennyországba igyekszik, mégsem akar senki meghalni

Iratkozzon fel hírlevelünkre