Egy kommunista csoport fehérek és koronavírus nélküli államot akar létrehozni

Black Hammer

Nem csak fehér emberek, de koronavírus és rendőrség sem lesz abban a városban, amelyet egy kommunista elveket követő csoport akar létrehozni.

Talán még sokan emlékeznek a tavalyi BLM-hisztéria során Seattle-ben megalapított anarchista miniállamra, mely néhány hetes pályafutása alatt a Capitol Hill Autonóm Övezet (CHAZ) néven futott. Tulajdonképpen arról volt szó, hogy fegyveres bűnszövetkezetek elfoglaltak néhány háztömböt az Oregon államban található nagyvárosban, ahova nem engedték be a rendőrséget. A kommunizmus foga fehérjét kimutató zónát igyekeztek egy idilli helyként beállítani, ám mindennapos volt a bűnözés, a drogkereskedelem, sőt, a gyilkosságok is. Végül szerencsére megjött a városvezetés esze, és a rendőrség erői felszámolták az önkényes forradalmárok területét.

Ehhez nagyon hasonló terveket szövöget a Black Hammer nevű csoport, írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A jelek szerint a kommunista elveket követő szervezet örömmel jelentette be a közösségi oldalán, hogy 800 ezernél is több négyzetméternyi területet szabadított fel Coloradóban, hogy ott alapítsák meg a szervezet tagjai a saját városukat. A hegyekben fekvő területen tó és folyók is találhatók a Black Hammer beszámolója szerint.

A város, ahol be lesz tiltva a koronavírus

A tervezett település a Hammer City (Kalapács Város) nevet fogja viselni, és több mindent is ígér leendő lakosainak, akik kizárólag színes bőrűek lehetnek. A településen nem fognak senkit sem diszkriminálni, biztosítják a lakhatást és az egészségügyi ellátást is. Ezenkívül nem lesznek rendőrök, bérleti díj és koronavírus sem. A csoport célja, hogy visszaadja a földet az őshonos embereknek.

Csodálatos terv, a koronavírus betiltása sokaknak még csábító is lehet (mondjuk ennek kivitelezését kérdéses, hogy hogyan tervezik megoldani), azonban a céljuk, hogy visszaadják az őshonos lakosoknak a földet, azért meglepően hangzik. A Black Hammer tagsága ugyanis az általuk közzétett fotók tanúsága szerint nemcsak amerikai őslakosokból (azaz politikailag már nem korrekt kifejezéssel élve indiánokból), hanem fekete, illetve fehér emberekből is áll. És meglehet, hogy ezen cikk szerzőjének hiányosak a történelmi és földrajzi ismeretei, azonban nem tud felidézni semmit arról, hogy a Sziklás-hegység coloradói hegyvonulatain tömegesen éltek volna őslakos feketék. Vagy hogy egyáltalán élt volna fekete személy az egész kontinensen. Már miután más feketék eladták volna őket a fehéreknek rabszolgának, de ez egy másik történet.

Rasszisták, antiszemiták, kommunisták

Visszatérve a Black Hammerhez, ügyködéséről Andy Ngô konzervatív újságíró számolt be a közösségi oldalán. Az általa közzétett képekből az is kiderült, hogy a színes bőrűeket támogató csoport a hideg időszakban könyveket akar majd égetni, hogy melegen tartsák magukat. Ehhez a zsidó származású Anne Frank naplóját mellékelték, azaz a jelek szerint antiszemita nézeteket is vallanak.

A csoport egyik Facebook-bejegyzése szerint 600 éve folyik már a küzdelem a gyarmatosítás, a népirtás, a kínzás és az ökocid, azaz a környezetet károsító bűncselekmények ellen. Most azonban végül a meghódított munkásosztály kezébe került a föld Coloradóban.

A Black Hammer szerint az ő legnagyobb és egyben ősi elvtársuk az anyaföld, ezért majd úgy gondoskodnak róla, mint ő róluk. Végül azzal a felkiáltással zárták a posztot, hogy vissza kell adni a földet az összes gyarmatosított embernek.

A Black Hammer szervezetének egyébként kifejezetten az a célja, hogy visszaadja a földet a gyarmatosított embereknek, és hogy a szegényebb munkásosztály legyen a vezető. Jelenleg pedig a GoFundMe oldalán gyűjtenek pénzt a városuk megépítésére, eddig mintegy 60 ezer dollárt sikerült összekéregetniük. Ehhez linket nem adunk, de ha valakinek véletlenül felkeltettük volna az érdeklődését, és támogatni szeretné Hammer City létrehozását, egy gyors keresés után biztosan rátalál az oldalra.

Forrás: V4NA

Amerikai tüntetések – Seattle belvárosát fegyveresek kerítették hatalmukba

Seattle polgármestere elrendelte a város elfoglalt övezetének felszámolását

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Black Hammer

Iratkozzon fel hírlevelünkre