Kiszivárgott felvételek: Biden fia prostituáltakkal készített házivideót a Daily Mail szerint

Hunter Biden laptopjáról érzékeny információk, többek között kompromittáló üzenetek, emailek, illetve szexvideók kerültek nyilvánosságra a napokban – adta hírül a Daily Mail. Az amerikai elnök fia drog- és prostituáltügyeire is fény derült. Korábban a demokrata vezetés hamisnak titulálta ezeket a dokumentumokat, a közösségi oldalak pedig azonnal tiltották őket, amennyiben megosztásra kerültek felületeiken.

Nemrég jelent meg Hunter Biden memoárja, azonban a jelek szerint abból számos érdekes és felháborító részletet kifelejtett. Az amerikai elnök fia még 2019 áprilisában hagyta egy számítógép-szervizben laptopját, és nem is tért vissza érte a későbbiekben. Most rengeteg, eddig nem ismert szöveges üzenet, kép és email került nyilvánosságra az elhagyott számítógépről.

A Daily Mail hozta le az érzékeny adatokat, amelyek eredetiségét, mint írják, igazságügyi szakértők ellenőrizték. Összesen 103 ezer szöveges üzenethez, 154 ezer e-mailhez és több, mint 2000 fotóhoz jutott hozzá a brit bulvárlap.

Terhelő információk

A laptopon talált dokumentumok több sokkoló és felháborító részletet tartalmaznak az ifjabb Biden mindennapjaival kapcsolatban. Többek között kiderül, hogy Hunter hogyan könyörgött apjának 2019-ben, hogy induljon el az elnökválasztáson – mindezt azért, hogy a saját hírnevét mentse. A kiszivárgott adatokból a Daily Mail nyomán megtudhatjuk, hogyan kerülte ki az elnök fia az ellene folytatott rendőri intézkedéseket számos esetben annak ellenére, hogy folyamatosan kábítószerekkel és prostituáltakkal kapcsolatos ügyekbe keveredett. Sőt, 2018-ban egy titkosszolgálati ügynök vigyázott rá Hollywoodban, mialatt Hunter egy drogokkal és prostituáltakkal hemzsegő orgián vett részt. Kiemelendő, hogy akkoriban nem volt jogosult a szolgálatok védelmére.

A laptopon rátaláltak Hunter egy pornóoldalon regisztrált felhasználói fiókjára is. Egy ezen keresztül feltöltött szexvideóra is rátaláltak, melyben

két prostituálttal, illetve mellettük egy kiskutyával látható egy ágyban az amerikai elnök fia.

Hunter Biden prostituáltakkal és egy kiskutyával az általa készített házi szexvideón.

Hunter Biden prostituáltakkal és egy kiskutyával az általa készített házi szexvideón. Forrás: Daily Mail

A Daily Mail szerint több felvétel is arra utal, hogy Hunter saját magáról készítette azokat.

A szervizben hagyott laptopról egyébként már 2020 októberében, az elnökválasztási kampány hajrájában is szivárogtak ki érzékeny információk. Akkor azonban még a sajtó, Biden és a demokrata politikusok is orosz dezinformációnak nevezte ezeket. A Facebook, a Twitter és a többi közösségi oldal pedig azonnal tiltotta a felületeiken megosztott információkat arra hivatkozva, hogy azok megbízhatatlan forrásokból származó álhírek. Ezen gyakorlatukkal erősen beleavatkoztak az amúgy is kiélezett választás hajrájába.

Forrás: Daily Mail

Kiemelt képünkön Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden. Forrás: Daily Mail

Iratkozzon fel hírlevelünkre