Beiktatása után néhány órával már a genderlobbinak hódolt Biden

Biden esküje után néhány órával megváltoztatták a Fehér Ház kapcsolatfelvételi űrlapján a nemre vonatkozó névmásokat – hívta fel a figyelmet posztjában a CitizenGO. Mint írják, mostantól  dönthetünk az „other”, vagyis „más”, vagy a genderkorrekt „they”, vagyis „ők” mellett, ha nem érezzük úgy, hogy a férfi vagy női kategóriába tartozunk.

Közben az is kiderült: Rachel L. Levine lesz a Biden-kormány egészségügyi miniszter-helyettese. Ő az első transznemű, aki az USA szövetségi kormányában ilyen magas tisztséget kap.  „Uram, miért küldi vissza a koronavírus-fertőzéssel kezelt betegeket a kórházból az idősotthonokba?” – nagyjából így lehet összefoglalni a KDKA rádió műsorvezetője, Marty Griffin kérdését, melyet többször is föltett 2020 májusában Rachel L. Levine-nek, aki akkor Pennsylvania szövetségi állam egészségügyi minisztere volt. Levine érdemi választ nem adott csupán egyetlenegy dologgal volt elfoglalva: kikérte magának, hogy a műsorvezető őt „uram”-nak szólította – számolt be a Politico.com.

Rachel L. Levine az általa újabban viselt női nevet csak az utóbbi időben használja. Az 1957-ben született gyermekgyógyász élete nagy részét ugyanis Richard L. Levine néven, férfiként élte le. Korábban még rabbijának sem beszélt arról, hogy ő nőnek érezné magát. A Politico – a nőket jelölő „she” személyes névmást használva és „woman”-ként, asszonyként hivatkozott Levinre.

A politikus szakmai múltját bemutatva ismerteti és idézi Joe Biden méltatását is. A megválasztott elnök szerint „Dr. Rachel Levine biztosítja azt a szakértelmet, amely szükséges a járvány átvészeléséhez”. Biden kiemelte: e szakértelem az irányítószámtól, fajtól, vallástól, szexuális irányultságtól, nemi identitástól vagy fogyatékosságtól függetlenül érvényesül. (A politikus az irányítószámokra azért utalt, mert tanulmányok születtek az elmúlt évtizedekben arról, hogy a „zip code” erőteljesen meghatározza, hogy az adott régióban vagy városnegyedben élő ember milyen ellátottságban részesül, sőt, hogy milyenek a munkaerőpiaci és egyéb esélyei vagy a társadalmi mobilitása.)

Amerika, Trump nélkül

A normalitás elleni lázadás már beköltözött a Házba

Fogyasztóvédelmi kifogást emeltek a gyerekeknek szóló LMBTQ-propaganda-mesekönyv ellen

(Forrás: CitizenGO, Hirado.hu; Kiemelt képünkön Rachel L. Levine, forrás: denverpost.com)

Iratkozzon fel hírlevelünkre