A Jobbik le sem vetkőzte antiszemitizmusát, de már felöltötte a keresztényellenességet

Mi a közös Niedermüller Péterben, Homonnay Gergelyben, Dobrev Klárában, Pápai Gáborban, Tóta W. Árpádban, Szegő Péterben és Békés Gáspárban? – tette fel a kérdést közösségi oldalán Azbej Tristan, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára. És meg is adja az egyértelmű választ: „Az, hogy szeretnek belesétálni keresztény emberek millióinak lelkébe”.

Az államtitkár hozzátette, közös az is, hogy szeretik eljátszani az áldozatot, amikor az általuk elkövetett agresszív tahóságot annak nevezzük, ami.

„A sort a legkisebb Gyurcsány-párttal folytatom. Azzal a Jobbikkal, amelyik még le se vetkőzte antiszemitizmusát, de már felöltötte a keresztényellenességet”

– mutatott rá. A Karc Fm-nek adott interjújában Azbej Tristan elmondta: a Jobbiknak bravúros mélységig sikerült magát elnavigálnia, és már jól idomul a Gyurcsány Ferenc által meghatározott kottához. Mint fogalmazott, igyekeznek is megmutatni lojalitásukat. Emlékeztetett, egy keresztények ellen izgató, a feszületet tartó keresztény embereket politikai alapon kigúnyoló posztot tettek ki a közösségi oldalukra. Megjegyezte, a Jobbik több politikusa és az ifjúsági szervezete is tiltakozott ez ellen, ennek ellenére Jakab Péter és a Jobbik új vezetésének megfelelési kényszere Gyurcsány Ferenc felé azt írja elő számukra, hogy

a keresztényellenes retorikát is át kell venniük.

Brutális keresztényellenes fordulat a Jobbikban – amihez ezúton is gratulálunk

Exkluzív hangfelvétel: Karácsony Gergely szakértője azzal henceg, hogy szivárványszínű festékkel gyalázta meg a Gellért-hegyi keresztet

FRISSÍTVE – Szűz Máriát gyalázta Pusztaszabolcs baloldali alpolgármestere

Azbej Tristan: Szégyenletes örökségére csak Dobrev Klára büszke

 

 

(Kiemelt képünk forrása: Azbej Tristan Facebook-oldala.)

Iratkozzon fel hírlevelünkre