Azbej Tristan: Szégyenletes örökségére csak Dobrev Klára büszke

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár sokatmondó és egyben elkeserítő képpárosítást posztolt Facebook-oldalán. 

Dobrev Klára, valamint nagyapja, Apró Antal, kinek szellemi örökségét oly híven őrzi, kísértetiesen hasonlítanak, nem csak elvont, elmismásolható szellemi és ideológiai síkon, de konkrét szófordulataik révén is, amelyek biztosan hidegrázást okoznak mindazon idősebb honfitársainknak, akik még első kézből tapasztalhatták meg az átkost.

 

Apró Antal 1978-ban a győztes kommunista hazug attitűdjével jelentette ki: „A szocializmus ügye visszanyerte a tömegek bizalmát!”

Két generációval odébb pedig, Dobrev Klára úgy érzi, ugyanezt a bizalmat, ugyanezen hamis buborékhatalom iránt újra ki kéne építeni 10 évnyi, gyomrot is megfekvő keresztény-demokrata kormányzás után. „Van abban valami riasztó, ahogy az egyház- és nemzetellenes kommunizmus örökségét hordozó politikusok összeállnak a szélsőjobb örökségét hordozó jobbikos politikusokkal” – mutatott rá Azbej Tristan.

Köszönjük (amúgy nem köszönjük), elég volt a kommunistákból!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!