A Négyszögletű Melegerdő csak az ígéretes kezdet

Ha úgy gondoljuk, hogy az érzékenyítés véget ér azzal, hogy Jancsi és Juliska helyett Jancsi és Jancsi kalandozik a szintén elfogadandó Vasorrú Bélához – tévedünk. A Négyszögletű Melegerdő még csak az ígéretes kezdet. Ha látni akarjuk a jövőt, kukkantsunk például a San Francisco-i jelenbe.

Nagy az internet, van ott minden. Igaz, ma már sok mindent cenzúráznak a szolgáltatók, a gendertan viszont vígan virul a harcos homokozóban. Jó, jó…, ne legyünk igazságtalanok az egyre militánsabb homoszexualizmussal, fogadjuk el, hogy

katonái – egyebek híján – mesekönyvvel szaporodnak idehaza. És ez hol van még a legkorszerűbb változatoktól!

A budapesti Sivatagi Vihar az Andrássy úton, meg az a pár ezer fordítva bekötött fehérnemű-tévelygő, az a szolid, alig néhány kereszténygyalázó megnyilvánulás csak plöss ahhoz képest, ami a festői Kaliforniában utat mutat nekünk. Na, kérem, ott az megy, hogy az úttesten alul az összekuszált ivarúak széles tömege, míg kétoldalt az emeleti ablakokból – a büszkeséget végletekig fokozandó – izgatott támogatók fegyverüket sebesen felhúzva tüzelnek rájuk felülről. Nem puskából, ha értik…

És az a baj, hogy lassan el kell hinnünk, hogy a „cukiság” itt kezdődik – mert különben fasizmus van.

Persze, azért nekünk sem kell szégyenkeznünk: van már nálunk Pécsett, Európa kulturális ex-fővárosában olyan óvoda, ahol a vezető óvónő megtiltotta a gyerekeknek (szüleiknek?), hogy a jelmezbálon kalóznak öltözzön a kisfiú, vagy királylánynak öltözzön a kislány. Mert az genderelnyomás meg ellen-BLM, tehát nemzetiszocialista dolog és fasizmus is pluszban.

Egy lépésre vagyunk attól az alulról, a férfitanga melegéből jövő kezdeményezésnek, hogy a gyerekek mindaddig mezítelenül járjanak, amíg el nem döntik, hogy akkor ők most fiúk vagy lányok – sajátlag. A bizonytalanoknak segítenek dűlőre jutni az újragondolt mesék. Persze a szülő ebbe nem pofázhat bele, mert akkor verje meg a rendőr, de még jobb, ha letraffipaxozza.

Szóval mindez nem baj. A baj az, hogy eleddig még nem akadt szülő, aki legalább telefonon azt a javaslatot tette volna a modern óvodapedagógusnak, hogy karácsonyra lepje meg a saját nagypapáját egy pár neccharisnyával – hátha az öreg már újragondolta az addigi dohos életét.

 

Mészáros József

A szerző további írásai itt érhetők el.

Mondd csak, kisgyerek, szeretnél meghalni?

Papák, mamák géppisztollyal

Aki lerántja a leplet Szent Istvánról (is)

Iratkozzon fel hírlevelünkre