Meggyalázták a Szűzanyáról készült világhírű képet az LMBTQ-aktivisták

„Gdansk a szivárványos agresszió ellen" – ezzel a szlogennel indult a lengyelországi nagyvárosban szombaton tüntetés, de a demonstrációt többen ellenezték. Az LMBT-közösség által kezdeményezett ellentüntetés végül trágárságig és vallási szimbólumok meggyalázásig fajult – írta a V4Na hírügynökség.

A szivárványos kulturális támadás egyre erősödik Lengyelországban. Az LMBT-mozgalom tagjai ma már szinte büntethetetlennek érzik magukat, ezért folyamatosan támadják azokat, akik nem értenek velük egyet, és meggyalázzák a számunkra fontos szimbólumokat, a nemzeti zászlót, illetve vallási jelképeket. A v4na.com beszámolója szerint a tüntetést több szervezet meg akarta akadályozni – Aleksandra Dulkiewicz polgármesterhez felhívások is érkeztek, hogy ne engedélyezze a megmozdulást.

Az ellenzők szerint ugyanis az efféle tüntetések kirekesztőek és megbélyegzőek.

A hatóság azonban zöld utat adott a demonstrációnak, mire válaszul több LMBT-szervezet ellendemonstrációt hirdetett „Gdansk – Igen az egyenlőségre” jelszóval. A két megmozdulás eleinte békésen indult, a kirekesztés ellen tiltakozó LMBT-aktivisták közül azonban sokan provokatívan léptek fel.

Valaki egy „Isten szereti az LMBT-közösséget” feliratú táblával érkezett, amin a lengyel katolikusok ikonikus kegyképe, a Czestochowai Fekete Madonna is látható volt.

Egy másik nő egy hatalmas vaginát ábrázoló transzparenssel vonult fel, amelyet a katolikus körmenetek kegytárgyaknál megszokott szalagjaival díszített. A v4na.com arról számol be, hogy ez a fajta provokáció, amit a szervezők egyébként a felhívásukban is említettek, óriási felháborodást keltett. Többen fotózni, videózni kezdték a nőt, aki erre trágársággal válaszolt. Az incidensre a kormányzó Jog és Igazságosság párt ifjúsági szervezetének egy tagja hívta fel a figyelmet közösségi oldalán.

 

(Forrás: v4na.com; Fotók: Dariusz Matecki Twitter-oldala)

Itt a Disney újabb merénylete gyermekeink egészséges szexuális fejlődése ellen

Előbb kaphat egészséges méhet egy transznemű, mint egy meddő nő?

A szobordöntögető fekete BLM-aktivisták bokszzsákjai lettünk

Iratkozzon fel hírlevelünkre!