Durvul az Antifa – már azért is verés jár, ha életvédő vagy!

Véresre verte az Antifa pár tagja Tayler Hansent, a „Baby Lives Matter” nevű mozgalom alapítóját – számolt be róla a Hit Rádió. A független újságíró, művész, életpárti aktivista a Twitteren jelentette be, hogy több sérülést is szenvedett, miután a mozgalom négy fekete kendős tagja megverte.

Hansen elhíresült mozgalmának tagjai a „Baby Lives Matter” („a babák élete is számít”) feliratot festették amerikai abortuszklinikák elé országszerte. Vezetőjük ráadásul újságíróként folyamatosan tudósított a portlandi tüntetésekről; egy alkalommal még le is tartóztatták – több antifással együtt.

Új BLM-narratíva: Baby Lives Matter

Most visszatért Portland utcáira, ahol tovább tudósított volna a helyi káoszról, amikor megtörtént a baj. Az újságíró elmondása szerint a tüntetésen felismerte egy sajtómunkás, aki megmutatta Hansen Instagramját egy csoport fekete maszkosnak; nem sokkal ezután egy sarkon négyen vártak rá – és elkezdték verni.

Maradj távol Portlandtől!

– üvöltötték neki trágár szavak kíséretében. Az inzultus után az életpárti aktivista a Twitteren mutatta meg sérüléseit.

A Hansen elleni brutális támadás egyébként alig egy héttel azután történt, hogy egy szélsőbaloldali Antifa-aktivista lelőtt egy Trump-szimpatizánst Portlandben.

Forrás: Hit Rádió

Iratkozzon fel hírlevelünkre