Itt a Disney újabb merénylete gyermekeink egészséges szexuális fejlődése ellen

Előbb-utóbb száműznünk kell a Disney világát a gyerekszobából... Az animációs cég ugyanis ismét szintet lépett a „másság" elfogadtatása jegyében, amit most egy gyermekeknek készülő animációs sorozatban meg is mutat. A Disney legújabb sorozatának 14 éves biszexuális karakterét egyébként, nem meglepő módon, biszexuális alkotógárda jegyzi.

„A Bagoly Ház” főszereplője, Luz Noceda egy átlagos 14 éves kamaszlány, aki váratlanul egy másik világba csöppen, ahol boszorkánnyá válik. Az első részekben a női főszereplő még férfi karaktereket varázsol el, ám a későbbi epizódokban romantikus szálak szövődnek közte és egy másik női szereplő között: a legutóbb bemutatott rész csúcspontja, mikor egy túlvilági szalagavatón romantikusan együtt táncol a két kislány.

A szellemek már a WC-ben vannak…

Dana Terrace, a műsor alkotója, aki maga is biszexuális, a múlt héten megerősítette, hogy a főszereplő, Luz Noceda valójában biszexuális. Elmondása szerint végig nyitott volt arra, hogy a mese karaktere queer, azaz nem hagyományos nemű legyen, de egyes Disney vezetők először kerek perec elutasították a felvetést. Később – ki tudja, miért, hogyan – mégis zöld utat kapott az ötlet.

 

 

„Biszexuális vagyok, biszexuális karaktert akarok bemutatni, a fenébe is!” – fogalmazott egyáltalán nem finoman az alkotó, aki most már megnyugodott, mert saját elmondása szerint csökönyösségével elérte, amit akart, s a kezdeti ellenállással szemben ma már a teljes Disney vezetőség támogatását élvezi. Természetesen meleg és leszbikus érdekvédelmi csoportok is üdvözlik a fordulatot.

A Disney újabb homoszexuális családdal rukkolt elő

„A Bagoly Ház” nem az egyetlen Disney által gyártott műsor, amely zászlajára tűzte gyermekeink átnevelését. Lassan el kell gondolkodnunk azon, hogy a meleg felvonulásokat támogató és egyre több LMBTQ karaktert szerepeltető filmstúdió munkáit kitiltjuk-e a gyerekszobából, legalábbis, ha nem akarjuk, hogy gyermekeink idő előtt olyan ideológiák áldozatává váljanak, amelyeknek létezéséről a kedves rajzfilmalkotók segítsége nélkül nem is tudnának. 

Itt az első LMBTQ-szereplős Disney-rajzfilm – a CitizenGO tiltakozásra szólít

 

Forrás: The Blaze

Kiemelt képünk forrása a Youtube.

Iratkozzon fel hírlevelünkre