Itt az első LMBTQ-szereplős Disney-rajzfilm – a CitizenGO tiltakozásra szólít

Úgy tűnik, nem nyugszik a Disney, amíg kellően nagy teret nem tud biztosítani az LMBTQ-lobbi kibontakoztatásához. Korábban a Disneyland Pride-felvonulást övezte heves tiltakozás, nem beszélve arról, hogy a médiatársaság egyre többször és egyre provokatívabb formában igyekszik becsempészni tartalmaiba az érzékenyítő képkockákat. A java azonban még hátravan: néhány nappal ezelőtt értesült róla a közvélemény, hogy hamarosan érkezik az első LMBTQ-szereplős nagy animációs Disney-film. A CitizenGO tiltakozásra szólít.

A Disney-Pixar produkciója, az „Onward” március 6-án jelenik meg először az amerikai mozikban. A filmben megjelenített LMBTQ-figura egy leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő.

Beszédes, hogy a szereplő angol nyelvű szinkronhangja, Lena Waithe vállaltan homoszexuális színésznő. 

A leszbikus küklopsz természetesnek beállított módon utal barátnőjére az egyik jelenetben: „A barátnőm lánya bosszantott fel”. A Disney egyébként nem magától kezdte el a homoszexuális-transznemű érzékenyítést: mindez a genderlobbi évtizedes nyomásának következménye.

CitizenGO az LMBTQ-ideológiával szemben

Az elmúlt hónapokban a CitizenGO csapata világszerte mozgósított a Disney LMBTQ irányvonalának megállításáért.

A szervezet sikerének tudható be például, hogy a homoszexuális lobbi nyomása ellenére nem lett leszbikus Elza, a Jégvarázs mesefilm főszereplője.

A CitizenGo arra kéri a Disneyt, hogy hagyják abba a gyermekeknek szóló termékek LMBTQ-ideológiával történő elárasztását. A Disney sorozataiban és vidámparkjaiban már korábban megjelent a homoszexuális érzékenyítés. Nagy animációs filmjükben viszont most először jelenik meg LMBTQ-szereplő. Emellett a Disney tulajdonában lévő Marvel cég is bemutatja első transznemű karakterét, aki az eddigi információk alapján a Pókember-filmben lesz látható.

Azonos neműek csókja a Disney Csillag kontra Gonosz Erők című sci-fi rajzfilmsorozatában. Kép forrása: CitizenGO

A CitizenGO az első disneylandi Pride-felvonulás miatt indított kampányt először a médiatársaság ellen, amelyet már több mint félmillió aggódó szülő és gyermekek jólétéért felelősséget érző személy támogatott.

A szervezet körlevelében azt írja:

„lehet, hogy a Disney most még elkötelezetten teljesíti az LMBTQ-lobbi követeléseit, viszont nem hagyhatják sokáig figyelmen kívül annak tényét, hogy a társaság pénzügyi stabilitása a családokra és a gyerekekért aggódó szülőkre épül. Ha a szülők a jövőben nem viszik el gyermekeiket a Disney-filmekre, az meg fog látszani a vállalat bevételein, és talán arra fogja ösztönözni a vezetőit, hogy visszatérjenek a családbarát értékekhez, és befejezzék a gyerekek megkezdett agymosását”.

A CitizenGo a gyermekek LMBTQ-manipulálása ellen felszólító petíciója a linkre kattintva írható alá. 

 

Kiemelt képünk forrása: 888.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre