A szobordöntögető fekete BLM-aktivisták bokszzsákjai lettünk

Valahogy a feje tetejére állt a világ. Nem vagyok nosztalgiázós típus, de azt látom, hogy két-három évtizede legalább a fekete fekete volt, a fehér meg fehér. Ma pedig lassan ki sem lehet mondani ezeket a szavakat, mert puszta színmeghatározással egyik pillanatról a másikra rasszistává válhatunk. Sőt, a fehér és a keresztény szavak egyesek szemében szitokszóvá lettek, ha valakire pedig együtt igaz ez a két jelző, az tulajdonképp egy kiirtásra érdemes véglény. Olyan ez, mint a bagoly meg a veréb esete... Akkor most ki is itt a rasszista?

Yusra Khogali BLM-aktivista. (Forrás: newsthud.com)

A szobordöntögető, idősverő, háborút szító Black Lives Matter mozgalom torontói társalapítója szerint a fehér emberek valójában félállati lények. Ez a kedves(nek nem mondható) hölgy (ha szabad annak nevezni, hisz ugye joga van eldönteni a saját nemét, én csak ne bélyegezzem meg), Yusra Khogali, azt találta posztolni közösségi oldalán, hogy

a fehér emberek súlyos genetikai defektekkel rendelkeznek.

Egyáltalán nem polkorrekt kijelentéséhez levezetett egy eszmefuttatást a haj-, bőr- és szemszínért felelős melaninról. Nem meglepő módon morzsányi tudományos alapja sincs az érvelésének, de hát szegény elnyomott Yusránk nem is az esze miatt vált híressé. A kis okos fejével arra jutott, hogy a melanin felelős az erős csontokért, a termékenységért, a fogantatásért, az idegrendszerért, az intelligenciáért, sőt a kozmikus energiával való kommunikációért is, és mivel a fehérek szervezete nem termel elég melanint, ezért bennünk, fehér selejtekben mindezek a képességek nincsenek meg. Tehát, kedves fehér bőrű társaim, aki eddig nem tudta volna:

mi gyenge csontú, terméketlen, ideggyenge, unintelligens véglények vagyunk, és még a kozmikus energiával sem tudunk kommunikálni – jelentsen is ez bármit…

Csak halkan jegyzem meg: fehér férfitársaink érezzék magukat még rosszabbul, ők halmozottan hátrányos helyzetűek Yusra Khogali elmélete és világnézete alapján. Hogy miért? Csak mert férfinak születtek.

Kérdés van? Nincs! Megmondta.

Mindezt onnan tudjuk, hogy egy 2016-os Twitter-posztjában a kiscsaj erősen imádkozott Allahhoz: adjon neki erőt, hogy ne ölje meg a férfiakat meg a fehér embereket.

Így, fehér keresztény emberként az évek múlásával egyre inkább bokszzsáknak érzem magam.

Minket üthetnek, verhetnek szavakkal és fizikálisan egyaránt. Mi nem mondhatjuk ki már azt sem, hogy néger vagy fekete. Mi az ujjainkat tördelve, görcsösen próbálunk polkorrektek lenni, és eltalálni az éppen helyes kifejezést rájuk (ami talán most az afroamerikai, de már nem tudom követni), mellyel megszólíthatjuk, mellyel említhetjük az ő felsőbbrendű fajukat. Szóval míg mi próbálunk szavak szintjén sem sértők lenni, ők szembe köpve életünket, felmenőinket és őseinket, genetikai selejtnek nevezhetnek minket. Ők sárba tiporva hitünket és vallásunkat feldönthetik szentjeink szobrait, porrá égethetik templomainkat, utcán verhetik időseinket vagy gyermekinket. Kizárólag a bőrszínük miatt… Hát akkor ki is itt a rasszista?

És a korrektség kedvéért fontos megjegyezni: messze nem minden fekete bőrű ember ilyen! Sőt, a legtöbbjük nem. Mi velük értünk szót. Mert egy egészséges gondolkodású embernek, akinek helyén van az értelmi és az érzelmi intelligenciája, eszébe sem jut bőrszín, vallás vagy egzisztencia alapján ítélni. Ezek ugyanis magáról az emberről vajmi keveset árulnak el. A tettek azonban annál többet – s elnézve az ő cselekedeteiket, azt hiszem, nem nekünk van szégyellnivalónk.

Mizsei Bernadett

 

BLM-vezető: a fehérek félállati, genetikailag defektes lények

Megugrott a gyilkosságok száma a BLM-anarchisták kedvenc nagyvárosaiban

„Megöltetek egy gyereket!” – sokkoló fordulatot vett a BLM mozgalom

(Kiemelt képünk forrása: sott.net)

Iratkozzon fel hírlevelünkre