Fejlődj velünk: ne állj meg az első gitárleckénél!

A Kovács K. Zoltán Alapítvánnyal együttműködésben létrejött keresztény könnyűzenei szólógitár-tanfolyamának újabb leckéi elérhetővé váltak mindenki számára. Érdemes kitartani a tíz egységből álló képzésen, mert azok elvégzése valódi fejlődést ígér. Miért ne lehetne a muzsika még jobb, ha Isten dicsőségére szól!

A keresztény könnyűzene támogatása mellet elköteleződött Kovács K. Zoltán Alapítvány a The Sign zenekar tagjaival készítettett el egy tíz részes oktató videósorozatot. Így lehetőségük van a zenei tudásuk fejlesztésére mindazoknak, akik szólógitáron szeretnék Istent dicsérni a zenekarban.

A zenei kurzus az alapoktól mutatja be a szólógitározás tudományát, így mindenki, aki arra vágyik, hogy ilyen módon gazdagítsa a keresztény üzenetű dalokat, kellő tudást szerezhet hozzá akár már a kezdő szinttől.

A hangszeres tudásunkat fejlesztő tanfolyam következő részei itt érhetők el.

Ne adjuk tehát fel az első lecke után a gyakorlást! Czinke Máté korábban azt ígérte: „kellő gyakorlás mellett a sorozat végére minden résztvevő képes lesz szinte bármilyen könnyűzenei művet eljátszani gitáron.”

További olvasásra ajánlott írásunk:

Szólóban, mégsem egyedül!

A kiemelt képünk forrása a Pixabay.

Iratkozzon fel hírlevelünkre