Rekordkísérlet: A kisbabánk ultrahangképét is emeljük a magasba!

A Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség arra buzdít, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerdai online gyermekemelési rekordkísérletébe azok is kapcsolódjanak be, akik még csak gyermekük ultrahangképét tudják megmutatni a világnak.

A Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség bejelentette: csatlakoznak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gyerekemelési akciójához azzal, hogy a gyermekeikről készült ultrahangfotókat is felemelik, és közzéteszik a rekordkísérlet során. Azt szeretnék ezzel megmutatni, hogy ezek a még meg nem született kisbabák is gyermekek, akikre joggal büszkék szüleik.

Azok is bátran szálljanak tehát be az akcióba, akik még csak gyermekük ultrahangképét tudják megmutatni a világnak. A FÉSZ felhívásában arra kér mindenkit, hogy így vagy úgy, de csatlakozzanak minél többen a felhíváshoz, hogy azt is megmutassák: az édesanyjuk pocakjában lakó babák is gyerekek!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is megrendezi nagy sikerű, tavaly több ezer családot megmozgató országos, Gyereket a magasba! akcióját. 2019-ben több mint tízezren vettek részt a programban, és emelték fel gyermeküket, egyszerre, egy időben megmutatva, hogy a gyerek a legnagyobb érték, amit az élet adhat. Ezzel az egyszerre felemelt gyerekek nem hivatalos világrekordját is felállították akkor. 

A koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel azonban idén nem családi napok, gyerekkoncertek keretében, nem szabadtéren, hanem az otthonokban rendezik meg a nagy gyerekemelést, s erre hívnak mindenkit határon innen és túl. Az online akcióhoz tehát virtuális módon lehet csatlakozni.

Most életeket menthetnek a civil kezdeményezések – Skrabski Fruzsina a Vasárnapnak

 

Kiemelt képünk forrása: FÉSZ

Iratkozzon fel hírlevelünkre