Balos konkurenciaharc is állhat az „angyal ügyvédje-projekt” hátterében

Több jel is utal arra, hogy a Borkai-ügyet kirobbantó „ördög ügyvédje” ellenpárjaként jelentkező, baloldali szex- és drogbotrány közzétételét kilátásba helyező „angyal ügyvédje” mögött balos politikai szálak lehetnek – írta meg hétfőn a Magyar Nemzet. 

A szerző, Megyeri Dávid írásában körüljárja, hogy az ellenzéki oldal támogatói abszolút követendőnek, normálisnak, már-már voksot vonzónak tekinthetik lassan, amit a baloldal csinál, hiszen az idei önkormányzati választások alkalmával magabiztosan nyertek a polgármester-, alpolgármester- és képviselő-jelöltek, holott volt számos prostituálttal kapcsolatos ügy, vagy éppen korrupciógyanús eset, sőt, akár a fehér por is belephette volna némely ellenzéki jelöltet. 

Ahogy fogalmaz, egyfajta »konkurenciaharc lehet az „angyal ügyvédje” jelentkezésében«. Jogosan teszi fel a kérdést a szerző, hogy kinek lehet ilyen pontos és megbízható forrása a baloldali politikusok közül? Nem egy riválissal való leszámolás akar lenni a ez az egész?

Beszédesek a meglátások is, melyeket így összegez a szerző: Czeglédy Csaba, az elítélt ügyvéd azt nyilatkozta, hogy büszke lenne, ha ő lenne az „ördög ügyvédje”. A DK szóvivője pedig kijelentette, hogy az „ördög ügyvédje” egy hős. Kellenek-e ennél beszédesebb vallomások? Már maga az „ördög ügyvédje” elnevezés is freudi elszólás – olvasható az írásban, amely itt olvasható teljes terjedelmében. 

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója a cikk megjelenése után nem sokkal közölte: ő az „angyal ügyvédje” egyik célpontja.

Illusztráció: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre