Négy férfival vár babát a húsz éves lány – és szerintük ez teljesen normális

A napokban újabb szeretethullám söpört végig az interneten. Egy kedves videóban bemutattak egy ifjú hölgyet, aki nem egy, de mindjárt négy férfivel él együtt egy gyönyörű, normális és végtelenül boldog poliamor (többszerelmű - pacsi az lmbtq-nak, hogy egy ilyen gyönyörű fogalmat hozott létre, igazi hiánypótlás) kapcsolatban. Minden rendben, szeretet és béke van. Úgy megölelnék most mindenkit.

Adva van egy húszéves lány, meg 4 pasi, plusz-mínusz két év korkülönbséggel. A hölgy beleszeret az elsőbe, majd a másodikba és így tovább, ahogy kell. Egy különbség van csupán, hogy Tory Ojeda annyira szereti hapsijait, hogy inkább begyűjti, mintsem dobná őket.

A jelenleg öt (babával együtt hat) fős kis szeretetközösségnek megvan a maga kis agendája, amely igazságosan kiosztja minden napra a ház urainak az egy főre jutó paplan alatti Tory-adagjukat.

Elmondásuk szerint, bár néha van egy kis féltékenykedés, a köztük zajló kommunikáció végtelenül tökéletes hullámhosszain lovagolva egyszerűen mindent meg tudnak oldani. 

A babáról kiderítették, hogy melyiküktől fogant, de a kvartett úgy áll a családos emberek leggyönyörűbb kihívása elé, hogy négy tökéletesen és persze igazságosan egyforma apastátuszú férfiú állhasson a pöttöm rendelkezésére. Így fair. Így a normális. Innen is küldöm a pozitív energiákat! 

Tudjátok mit?

Nem is értem, miért csodálkozom mindezen. A családok közel kétharmada romokban, a felnövekvő generációk az internet végtelen bullsh*t zuhatagában mindenre (is) rátalálnak.

Ha nincs épkézláb ember, akire támaszkodhatnának, akivel megbeszélhetnék a kérdéseiket, dolgaikat, tényleg nem kell a hasonló eseteken csodálkozni. Neveljünk gyereket meleg kapcsolatban, vagy adjuk oda magunkat nyolcvan embernek, hogy aztán jól ki tudjuk választani az igazit. Ha út közben teherbe is esnék, probléma egy szál se, hisz bármikor gond nélkül megölhetem a bennem fejlődő életet. Sőt, még támogatnak is, hogy milyen ügyesen meg tudtam hozni egy ilyen nehéz, ámbár felelős döntést. 

A 20 éves Tory Ojeda, meg a 18, a két 22 és a 23 éves szerelmei együttélése nem normális.

Az ilyen emberekről nem negédes riportfilmeket kell készíteni, hanem segítséget kell nyújtani nekik. Van olyan, hogy úgy érzi az ember, többeket is szeret, de ezeket a helyzeteket kezelni kell, nem döntésképtelen módon, akaraterő és gondolkodás nélkül mindenre igent mondani. Mégis, mit gondol mindenki, öt ilyen ember mellett, akik képesek voltak egyesével úgy dönteni, hogy egy ilyen teljességgel zsibbasztó élethelyzetre igent mondjanak, mégis milyen lesz szerencsétlen gyerek? Vagy sokkal inkább, milyen nem lesz? Mert gúzsba köti a lelkét egy, már a startvonalnál elvérzett élethelyzet.

Kedves családosok! Egyre több olyan ember van, aki soha életében nem látott még egészséges családot. Menjetek és tegyetek tanúságot szép életetekről!

Forrás (bár félve osztom meg, de muszáj): mirror.co.uk, Szeretlek Magyarország
Fotó: YouTube

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre