Best of Fekete-Győr András

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke jeleskedik a zavaros megnyilvánulásokban, valamint a magyar társadalom és nemzet elleni cselekedetekből. Íme néhány kiemelkedő szereplése...

Magyarok ellen való tevékenység

Nem ritka, hogy a Momentum Mozgalom elnöke saját hazája, nemzete ellen tevékenykedjen. Vasárnap az USR-PLUS kolozsvári kampányrendezvényén támogatásáról biztosította a súlyos korrupciós botrányba keveredő Dan Barnát (USR) annak ellenére, hogy a közelgő államfőválasztáson Kelemen Hunor (RMDSZ) személyében az erdélyi magyaroknak is van jelöltje.

Fekete-Győr András és a Momentum a nyár folyamán a Renew Europe elnevezésű EP-frakcióban helyet kapó Cseh Katalin és Donáth Anna a jogállamiságra hivatkozva elérte, hogy a fideszes képviselőket ne szavazzák meg elnöki vagy alelnöki pozíció betöltésére, továbbá a magyarokat gyűlölő román politikussal, Dacian Ciolos-szal szelfizgettek.

Kihátrálás saját párttársai mellől

Cseh Katalin botmixeres abortuszhoz való hozzáállása mellől kitért, és azt személyes véleménynek tartotta, továbbá egyetértett a jelenlegi magyar szabályozással, miszerint az anya válsághelyzetében engedélyezett az abortusz.

– Úgy gondolom, hogy a legnagyobb csoda, amikor valaki megszületik – ezt a legtöbb esetben előtérbe kell helyezni… – nyilatkozta korábban lapunknak Fekete-Győr András.

Határozott tájékozatlanság

Egy 2017-es VIII. kerületi lakossági fórumon kérdésre több helyet tudott volna ajánlani az idelátogató turistáknak a Momentum elnöke, csak éppen arról nem sikerült tájékozódnia, hogy azok nem Józsefvároshoz tartoznak, akármennyire is határozottan próbálta meggyőzni az erről kérdező riportert.

Gyanúsított lett

Egy tavaly decemberi tüntetés során füstbombát dobott a tüntetést biztosító rendőrökre, mindezt „hangulatkeltés” szándékával. Az információt pedig egyenesen az ATV-n keresztül közölte…

Iratkozzon fel hírlevelünkre!