A magyarok ellen kampányol a Momentum

Dömötör Csaba államtitkár – ami azt illeti – nem kertelt közelmúltbeli parlamenti felszólalása során. A Momentumot leplezte le, amikor felhívta a figyelmet a párt EP-képviselőinek magyarellenes tetteire: nem szavazták meg a magyar jelöltet, Járóka Líviát, ellenben a magyarokat gyűlölő román politikussal szelfizgetnek minden fenntartás nélkül. Mi ez, ha nem az új SZDSZ?

Amint azt már mi is megírtuk, az ellenzéki EP-képviselők – a momentumosokkal egyetemben – a hazájukat szerető magyarok számára teljesen érthetetlen módon nem szavazták meg a magyar jelöltet, Járóka Líviát az alelnöki pozícióra. És míg Járóka Lívia azonnal gratulált a szintén alelnöknek megválasztott Dobrev Klárának, addig a DK-s politikus büszke volt arra, hogy nem szavazta meg a magyar jelöltet.

Dömötör Csaba erre utalt, amikor a Parlamentben a Momentum Dobrev Kláráéhoz hasonló attitűdjéről beszélt. Hogy lehet az, hogy a magyarok a magyarok ellen kampányolnak az EU-ban?

Ezt a tényt csak tetézi, hogy a körömrágó, össze-vissza tapsikoló Cseh Katalin a magyarok kiirtására buzdító román Dacian Ciolossal, a Renew Europe liberális EP-frakció vezetőjével fotózkodott a minap a legnagyobb derűvel. 

Dömötör Csaba államtitkár mindezekre utalva így összegezte mondanivalóját:

„Mekkora érzéketlenség ez már? Mekkora SZDSZ?”.

Forrás: PS; Fotó: Instagram

Iratkozzon fel hírlevelünkre