Puzsér szerint Karácsony tényleg 22 milliót költött az ő lejáratására

A Vasárnap.hu-nak ezen az estén már nem először nyilatkozott Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt – azonban ezúttal igazán erős válaszokat fogalmazott meg.

Puzsér munkatársunknak eredményváró rendezvényén azt mondta: Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt valóban 22 milliót költött az ő lejáratására – de az még érdekesebb, hogy honnan van ez a pénz. Szerinte „a zuglói parkolási maffiától”.

Tudósítónknak nyilatkozva úgy fogalmazott:

ez az összeg a hála azért, amiért Karácsony Gergely engedte őket „kaszálni” Zuglóban.

A Vasárnap.hu kérdésére, miszerint Karácsony kiszivárgott hangfelvételen hallható megjegyzését – mely szerint nem mehet vissza Zuglóba, mert elássák – szó szerint kell-e érteni, és jelenti-e azt, hogy ott tart a helyzet, hogy egy politikusnak félnie kell Magyarországon – Puzsér egyértelmű igennel válaszolt, szerinte a magyar valóság jelenleg itt tart.

A jelölt utalt arra is, hogy Karácsony Gergely elásásra vonatkozó kijelentése valószínűleg nem egyszerűen metafora.

 

A főpolgármester-jelölt később nagyobb nyilvánosság előtt arról beszélt, szerinte az lett volna jó, ha a szocialista párthoz köthető maffia ma megsemmisül, ez azonban sajnos nem történt meg. Talán még annak is jobban örülne, ha Tarlós István és a Fidesz nyer ma minél több kerületben. 

Puzsér Róbert vasárnapi sajtótájékoztatójáról ebben a cikkünkben olvashat.