Puzsér a Vasárnap.hu-nak: A pártstruktúra lejáratta magát

Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltet urnazárás utáni első sajtótájékoztatóján kérdeztük.

Puzsér Róbert első hivatalos sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: nagyon mocskos kampányon van túl, nem ilyen kampányt várt. Puzsér az egész rendszert szeretné leváltani „kormánypártostól és ellenzékestől”, amely szerinte nem akarja igazán leváltani Orbán rendszerét. Ő ezzel szemben és pont ezért új mintát, új ellenzéki referenciát szeretne teremteni munkájával és elindulásával.

Ezért is nem lépett vissza senki javára, csak ha garantálják, hogy végrehajtják a Sétáló Budapest programját. Nem a főpolgármesterség a fontos számára – mondta.

A Vasárnap.hu kérdésére, miszerint tervezik-e az önkéntesek, lelkes szimpatizánsok valamilyen formájú szervezetben való összefogását, esetleg párttá alakítását, Puzsér határozottan kijelentette, hogy pártot semmiféleképpen nem alakítanak. A pártstruktúra lejáratta magát – jelentette ki.

Vasárnap.hu kérdésére megerősítette Puzsér: igen parlamenti munkában és az abban való jelenlétben nem gondolkodnak.

Úgy fogalmazott: Nem számít, hogy hány százalékot hoz ez a választás, programjaik alapjain nem fognak változtatni. Visszatérnek és újabb Budapest koncepciót adnak elő – mondta.

Kérdésünkre, mely szerint öt év múlva, amikor újra elindulnak, milyen új programpontokat adnak majd hozzá, Puzsér aláhúzta a levegő minőségét, a közlekedés helyzetét, valamint a hajléktalanok ügyét.

Fotó: MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre