A DÚR nem durmol tovább – megjelent az énekeskönyv második kiadása!

A DÚR énekeskönyv 2019 novemberében jelent meg. Az ingyenesen igényelhető kiadvány első, több ezer példányos nyomása hetek alatt elfogyott. Örömhír, hogy elkészült a második kiadás, amelyből leghamarabb augusztus 16-án lehet az első igényelt példányokat átvenni.

Andrejszki Tamás nagy örömmel adott hírt a DÚR énekeskönyv második kiadása köré szervezett ünnepi eseményről. A négyezer példányban megjelent kötetből a Nagyboldogasszony ünnepét követő napon lehet átvenni a szükséges mennyiséget a Lehel téri Árpádházi Szent Margit templomban bemutatott esti fél 8-as mise után.

A szervezők információi szerint a szentmisén Soltész Miklós egyházi ügyekért felelős államtitkár is részt vesz majd, aki korábban lapunknak a templomi keresztény könnyűzene fontosságáról és értékéről nyilatkozott.

A jó keresztény könnyűzene hitvalló és megerősít – Soltész Miklós a Vasárnapnak

A mostani alkalommal a könyvben található dalok szerzőiből nem áll majd össze egységes kórus, mint ahogyan az első kiadás megjelenésekor történt – ám minden bizonnyal a korábbihoz hasonló buzgósággal fogják együtt dicsőíteni Istent a kórustagok és a hívek egyaránt.

A második kiadásból az ingyenesen hozzáférhető zenei kiadvány hivatalos oldalán lehetett rendelni. A könyvek átvételére a szervezők a következő lehetőségeket ajánlják: 

Augusztus 16-án, vasárnap a Lehel téri Árpádházi Szent Margit templomban az esti fél 8-as ünnepi DÚR mise után – vagy ezt követően bármely vasárnapon ugyanitt, az esti fél 8-as szentmise után.
Ha e lehetőségek egyike sem megfelelő számunkra, arra is van módunk, hogy előre egyeztetett időpontban, 7:00 és 19:00 óra között a sekrestyében vegyük át a példányainkat.

Kapcsolódó írásunk:

Megjelent a kék énekeskönyv utóda, a zöld DÚR

Iratkozzon fel hírlevelünkre