Ez történik, ha Pride-ra viszed a gyereked

A Vice kanadai-amerikai magazin készített riportot egy Nebraskában élő hat éves kisfiúról, aki a legfiatalabb drag queen-nek számít a környéken.

A három gyermekes család legkisebb tagja egy hat éves kisfiú, akit szülei teljes mellszélességgel támogatnak abban, hogy drag queen-ként is szerepelhessen. A riportból kiderül, hogy a kisfiú életébe négy éves korában tört be a hóbort, amikor a szülők úgy gondolták jó ötlet elvinni gyermekeiket egy Pride felvonulásra, ahol az érintett fiú is először láthatott drag fellépőket és harisnyás férfiak által tartott performanszt.

Magyarországon, ha egy Tűzoltónapra elviszed a gyerekedet, ahol beülhet a tűzoltó autóba és még a tömlőt is kipróbálhatja, nem kis eséllyel otthon is ezt fogja játszani, esetleg felnőtt korában tűzoltó szeretne lenni, így kicsit sem meglepő, ha drag queen-ek martalékának viszed a gyereked, hasonló produkciót fog bemutatni otthon, mint amit korábban látott egy esetleges Pride-on.

Bizonyára sok kisfiú felpróbálta már a nővére tüllszoknyáját vagy tologatta a babakocsiját, ettől még nem rohantak a nevelők LMBTQ+ szervezetekhez, hogy a gyermekük milyen módon tudja megélni „másságát”.

Még, ha sajnos akadnak is szülők, akik jó ötletnek tartják az érzékenyítés és „woke” jegyében egészen kisgyermekeiket szembesíteni a szivárvány ideológia világképével, nehéz megérteni mégis hogy jutottak el oda, hogy felnőtt fellépők — vagyis sminkelt alulöltözött férfiakat megelőzően engedjék kiskorú gyermeküket hercegnős ruhában kisminkelve táncolni.

Persze biztos sokat kaszál rajta a család, hiszen már a videóban is látni, hogy nem hálátlan a közönség azért, hogy kisminkelt kisfiút láthatnak szerepelni, így ennélfogva a közönségben előforduló pedofiloknak, ilyen-olyan aberráltaknak is tálcán kínálják gyermeküket az estébe nyúló programokon. Természetesen gyermekük „önmegvalósítása érdekében” ez minden bizonnyal nem nagy áldozat.

Lassan értelmét veszti a 18-as karika az éjszakai klubokba is.

A címlapkép forrása: YouTube/VICE képrnyőfotó

Iratkozzon fel hírlevelünkre