Exkluzív könyv jelenik meg Valentin napra

Mi a közös Pásztor Erzsi, Besenyei Péter, Jakupcsek Gabriella, Geszti Péter, Balázs Klári, Sváby András és Szabó Győző életében? Mindannyiuknál volt egy sorsdöntő pillanat, amikor a vers fontossá vált. Ezt a helyzetet, és rajta keresztül jól ismert magyar művészek, élsportolók, közéleti személyek életét mutatja be Lutter Imre Valentin-napra megjelenő Ha szeretsz… című könyve. A kötet középpontjában a szeretet áll.

Február 13-án, hétfőn este 6-tól, a szerelmesek védőszentjéről elnevezett Bálint nap előestéjén mutatják be Budapesten, a MáraiKult nagytermében Lutter Imre új, szeretetről szóló könyvét. Az eseményen ott lesz a kötetben is szereplő Juhász Anna, aki a szerző mellett Beregi Péterrel, Hajdu Steve-vel és Katus Attilával beszélget majd, miközben a kötet versei közül is előad Lutter Imre. Az albumszerű könyv 320 oldalon keresztül, 25 ismert ember ismeretlen történetét tárja az olvasó elé, megmutatja a sorsfordító verseket és a költők személyes kötődésű emlékeit is.

Ha szeretsz… (Forrás: Márai Sándor Művelődési Ház)

A kötetben Al Ghaoui Hesna, Bagi Iván, Balázs Klári, Beregi Péter, Besenyei Péter, Ceglédi Zoltán, Dés László, Falusi Mariann, Geszti Péter, Gubás Gabi, Hajdu Steve, Jakupcsek Gabriella, Juhász Anna, Kálid Artúr, Katus Attila, Kovács András Péter, Miklósa Erika, Pásztor Erzsi, Rakonczay Gábor, Sváby András, Szabados Ágnes, Szabó Győző, Szentgyörgyi Rómeó, Törőcsik Franciska és Várkonyi Attila történeteivel ismerkedhet az olvasó. 

A könyvbemutatón a vendégek dedikálnak is. Az esemény közösségi oldala itt érhető el. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Lutter: A költészetre egyre nagyobb szükségünk van

A Valentin-nap jó alkalom arra, hogy gondozzuk a házasságunkat!

Fűrész Tünde: A házasságkötések reneszánszát éljük

A címlapkép forrása: Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre