Biztonságérzet, belső béke az Iránytű előadás-sorozat fókuszában

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2012 óta tart önismereti és párkapcsolati előadásokat ismert szakemberek közreműködésével. A töretlenül népszerű sorozat idén február 27-én, hétfőn indul azok számára, akik a lelki egyensúlyt, a harmonikus párkapcsolatot elsődleges fontosságúnak tartják az életben. Ajánlónkban a fellépő előadókról lehet olvasni.

Hamarosan itt a tavasz, indul a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Iránytű önismereti és párkapcsolati előadás-sorozata, amelynek középpontjába a lelki béke és a mindennapi biztonságérzet körüljárását állították. Négy alkalom, hét előadó: ez a Három Királyfi igazi tavaszi lélektréningje!

A tavaszi szemeszter első előadója ismert és népszerű párterapeuta. Mihalec Gábor arról fog beszélni február 27-én, hogy mit tehetünk, ha az élet külső terhei szétzilálják emberi kapcsolatainkat, és legfőképp a párunkkal fenntartott bensőséges kapcsolatot?

A lelki egyensúly megtalálása, fenntartására rengeteg recept létezik, és az egyik ilyen a rendszeres testedzés. Mint arról Tamás Rita edző, szabadúszó újságíró fog beszélni, a mozgásnak gyógyító, jellemformáló ereje van.

Pál Feri katolikus pap és mentálhigiénés szakember mindennapi szorongásaink, tévképzeteink és félelmeink terepére kalauzol, és rámutat, hogy hogyan találunk kiutat problémáink erdejéből.

A híres Bolyki Brothers tagja, Bolyki László előadóművész egészen egyedi felfedezőútra invitál: a Kékszakállú herceg vára című, Bartók Béla által megzenésített alkotáson keresztül leplezi le tudattalanul alkalmazott kapcsolatromboló technikáinkat.

Talán Sterczer Hildát, a tragikusan elhunyt Erőss Zsolt hegymászó özvegyét sem kell bemutatni, hiszen nemrég film is készült történetéről. Hilda bevallottan tabukat döntögetni érkezik a hallgatóság elé. Hildával Szám Katalin, a Képmás főszerkesztője beszélget.

A május 8-i előadás rendhagyó már csak azért is, mert egy házaspár áll színpadra. Madarász Isti filmrendező és Kerekes Monika szerkesztő két teljesen eltérő szektorban, teljesen más időbeosztásban dolgozik. Lehet, hogy éppen ezért működik párkapcsolatuk? Elmúlt éveik tapasztalatait osztják meg teljes

nyíltsággal, ritka betekintést adva egy házasság mindennapjaiba.

Velük Győri Anna szabadúszó szerkesztő beszélget. Uzsalyné dr. Pécsi Rita a párkapcsolat négy dimenziójáról fog beszélni, arról az „összeszeretésről”, amit már Müller Péter is nagyon részletesen körüljárt.

Az Iránytű előadások időpontjai, jegyvásárlás ITT érhetők el.

Forrás, fotó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Iratkozzon fel hírlevelünkre