Trombitás Kristóf: Amerikában is példátlan összeget kaptak a hazai dollárbaloldaliak

Az amerikai baloldal éveken át, nehéztüzérsége minden egyes elemét bevetve pörgött azon – sőt, megannyi cáfolata dacára is tartja még magát a fake news -, hogy az oroszok befolyásolták a 2016-os elnökválasztást. Emlékeznek még rá, igaz? A mese úgy szólt, hogy Donald Trump nyilvánvalóan és egészen biztosan nem nyerhetett volna választást tiszta körülmények közepette, hiszem az amerikai nép ennél sokkal bölcsebb, ezért más megoldás nincs: a gaz orosz hackerek tehetnek mindenről.

Tették ezt a közösségi oldalakon 150 ezer dolláros értélben, így az ottani, balos média. Ez volt a trump-ellenes hisztéria egyik alapja, amivel démonizálták a jobboldalt. Mára persze jól tudjuk, hogy az egész hazugságot a Hillary Clinton-féle kampány füstös irodái által határolt boszorkánykonyhákban szülték meg, az FBI hathatós közreműködésével. Céljuk csak annyi volt, hogy – amint ezt a baloldaliak teszik világszerte mindenhol – aljas eszközökkel, teljesen becsapva a választópolgárokat, ellehetetlenítsék politikai ellenfelüket. De ugorjunk vissza a mába.

150 ezer dollár nagyjából 55 millió forint.

A magyarországi dollárbaloldal – az ábrán nem is minden rész szerepel – ennek az összegnek az eddig ismert pénzügyi mozgásokat figyelembe véve a hetvenháromszorosát kapta. Tehát még egyszer, amit a magyarországi lerakat kapott, az az előbb részletezett összeg, amelyek az amerikai jobboldalt akarták befeketíteni, 73-szorosa. Magyarán az amerikai baloldal precedenst épített egy kamu, azon a szinten bagatell összegből, de nekünk ennek a sokszorosára akarják azt mondani a dollárbalosok és dollármédiások, hogy nem is kéne ezzel foglalkozni.

Az állítólagos, 2016-os, orosz befolyásolási kísérlet 73-szorosát kapták a dollárbalosok, alsó hangon. Tudok, ismétlem magam, de vannak azok a helyzetek, amikor ennek megvan az oka. Egészen pontosan kettő darab, fő oka: az egyik a mértéktelen pofátlanság, ahogy ezt kezelik, a másik pedig a tény, hogy ebben részt vettek, ezt hagyták, mi több, akarták és előre mozdították. Nem, a jövőben sem hagyjuk annyiban.

Fotó: Szennyes Krisztián/Vasárnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre