Caramel dala lett az idei Ez az a nap! himnusza

„Jöjj ma közénk / Legyen ez az a nap / Eltelt kétezer év / Mint egy pillanat / Küldd le közénk / Ma az angyalokat / Szent neved / Hozhat csak szebb napokat!” – Caramel új dala arra hív bennünket, hogy ki ne hagyjuk az idei Ez az a nap! csodálatos rendezvényét a Puskás Stadionban. Az énekes dala valódi tanúságtétel Istenbe vetett hitéről, amely már nem az első alkalom. „Belső békességet kaptam Istentől. Az erősített meg, hogy egy ilyen nehéz helyzetben csak egy csoda lehet az a megnyugvás, amit a lelkemben kaptam. Úgy érzem, ezek után bármi történne velem az életben, az Istenbe vetett bizonyosságomat már nem veszíteném el. Isten teljesen átformált bennem mindent” – vallja Caramel.

„A keresztény emberek egy része azt gondolja, hogy ha a saját üdvössége már rendben van, akkor abba belenyugodhat. Igyekszem beleírni a dalaimba, hogy ne nyugodjunk bele! Úgy érzem, ha nem mindenki üdvözül meg ezen a bolygón, nincs igazi boldogság számunkra sem, hiszen minden egyes ember a testvérünk” – mondta el egy korábbi interjúban Caramel.

Az énekes ezt annyira komolyan gondolta, hogy megírta az idei Ez az a nap! várva-várt, a járvány miatt többszörösen elhalasztott keresztény könnyűzenei megarendezvény emblematikus dalát, melyben közreműködik: Molnár Ferenc (Caramel), Andelic Jonatán, Gábriel Denisza (Crux), Háló Heléna, Hellinger Andris (Golgota), Kübler Dániel (Keresztkérdés), Mészáros Gyöngyvirág, Mike Sámuel, Oláh Gergő, Pálhegyi Dávid (Új Forrás), Pintér Béla, Polereczki Hanna, Prazsák László, Szigeti Gábor. 

Minden bizonnyal elég akár csak egyszer hallanunk a Jöjj ma közénk című dalt, és máris lüktet bennünk a ritmusa, de még ennél is jobban a benne megfogalmazott üzenet: „Messiás Téged áldunk. Itt a földön visszavárunk. Összegyűltünk szent nevedben. Jézus jöjj ma közénk!” Hát így legyen július 23-án a Puskás Stadionban sok tízezer keresztény testvér részvételével.

 

Caramel: Hallja meg hétmilliárd ember Isten üzenetét

Popsztárok, akik megvallják hitüket

Fotó: Gável András

Iratkozzon fel hírlevelünkre