Leslie Jordan új dalt adott ki „Great I Am” címmel

Leslie Jordan

2010 és 2018 között Leslie Jordan volt a Grammy-díjra jelölt All Sons & Daughters egyik fele. Ebben az időszakban sok más keresztény zenésszel hoztak össze közös zenei projekteket. Ezek a kapcsolatok idővel megalapozták a The Fold nevű szervezet működését, amely szeretne biztos támogatási hátteret nyújtani a sok esetben elhanyagolt művészeknek. Az énekesnő emellett továbbra is alkot – immár egyedül. A Great I am című új száma valóban egy szabad, minden mai elvárástól mentes szabadságban szólal meg. És talán ez kölcsönzi a dal eleven őszinteségét is.

A nashville-i énekes, dalszerző és istentiszteleti vezető megjelentette a „Great I Am” című számát, amely már mindenhol elérhető. Ez az első fecske Leslie Jordan közelgő, All I Need To Know címre keresztelt projektjéből, amely július 22-én érkezik.

Az első szám azt ígéri, hogy a nyár közepén elérhető album békét, ám egyszersmind erős evangéliumi üzenetet hordoz majd. Ehhez járul hozzá az énekesnő tiszta és bársonyos énekhangja. A „Great I Am” dallal Jordan azt reméli, hogy azzal még több embernek segíthet: „Hiszek a gyülekezetnek szóló énekekben, mert a gyülekezet nem csak vasárnap reggel és szerda este van. Szerintem gyülekezet vagy, amikor az autóban vagy a gyerekeiddel. De akár egy általad nagyon szeretett ember temetésén is, akit elveszítettél. Lehetsz akár egy hegy tetején, amelyre felmásztál, vagy abban a völgyben, ahol a földre lefeküdtél.”

A most elérhető szám üzenete, hogy Isten hűsége és nagysága miatt mi magunk is nagyok vagyunk. Az Úr tesz bennünket erőssé, és ő adja meg a méltóságunkat. Ezért az ő hangja bennünk világítótorony, amelyhez igazodhatunk a legnagyobb viharban is. Ha Isten oldalán állunk, miénk a biztos győzelem, mert ő soha nem hagy el bennünket, szeret, és ő életünk jutalma.

A „Great I Am” minden bizonnyal egy új kezdetetnek tekinthető Leslie Jordan eddigi megszólalásaihoz képest, nemcsak zeneileg, hanem az Isten dicsérete és imádata szempontjából is..

Forrás: CCM Magazine

 

 

Brooke Ligertwood Jézushoz tartozik

Istennek minden lehetséges – üzeni Katy Nichole dala elemi erővel

Fotó: lesliejordanmusic.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre