Istennek minden lehetséges – üzeni Katy Nichole dala elemi erővel

Az In Jesus Name (God of Possible) címen debütáló kislemez rövid időn belül 150 millió megtekintést ért el. A dal a 21 éves Katy Nichole imanaplójában szereplő szavakból készült, amelyeket egy globális egészségügyi válság közepette írt. Saját szenvedései és csodálatos gyógyulásának megtapasztalása ihlette az énekesnőt, hogy a remény és a hit üzenetét megossza másokkal. Hatalmas hang, szívig elérő üzenet!

Talán nem véletlen, hogy a vírusjárvány többszöri, halálos tarolása után olyan sok ember szívében visszhangra talált a határozott és egyenes hangú énekesnő „In Jesus name” című dalának üzenete. Határozott tanúságtétele személyes gyógyulásának csodás megtapasztalásából fakad. A kritikus gerincferdülés miatt műtéten átesett lány a depresszióval és a reménytelenséggel küzdött. A második orvosi beavatkozás során, amikor a fémrögzítőket és a csavarokat eltávolították a gerincéről, fellélegzett, és ezzel minden korábbi lelki nyomástól is megszabadult. „Abban a pillanatban találkoztam az Úrral” – vallotta meg Katy.

A fiatal lány már egészen bizonyos volt abban, hogy Isten gyógyító szeretetét tapasztalhatta meg a testében, amikor a csavaroktól és rögzítőktől mentes  gerincoszlopa egyenesebben állt, mint a segédeszközökkel. Ez a csodás tapasztalat arra indította, hogy a reményt és a hitet Istenben másokkal is megossza: Jézus nevében minden lehetséges!

„Isten meggyógyított, tehát tudom, hogy meg tud gyógyítani másokat is. Meg fogom osztani a történetemet, és remélem, hogy akik ezt meghallják, arra ösztönöz majd őket, hogy menjenek el és osszák meg ők is a sajátjukat” – fogalmazta meg vágyát az előadó.

Katy Nichole dala Isten kegyelmének megtapasztalásának visszatükröződése. Ez a határozott hitvallás tökéletes énekhanggal párosult. Ezt vette észre Steve Ford is, aki lemondott a Centricity Music vezérigazgatói posztjáról is. A producer minden idejét a fiatal és tehetséges énekesnő művészeti tevékenységének munkáinak szenteli. „Annyira hiteles és eredeti a művészete, hogy minden tőlem telhető módon részt akartam venni benne” – árulta el a zenei producer.

A dal refrénjét Katy egyik többször előforduló naplóbejegyzése ihlette, amely ezt hirdeti: „Imádkozom a gyógyulásodért / Hogy megváltozzanak a körülmények / Imádkozom, hogy elmeneküljön a félelem / Jézus nevében / imádkozom, hogy ma áttörés történjen / imádkozom, hogy csodák történjenek az életedben, Jézus nevében.”

 

 

A brazil énekes dicsőítő dala erőt ad a járvány küzdelmeiben!

Joth Hunt: Isten becsapta a könyvet

Immunerősítő, táncoló apácák Afrikából

 

Fotó: Katy Nichole (Facebook)

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre