Tömeges coming outban bízik Perintfalvi

A hírek szerint néhány napja tömegesen coming outoltak Németországban katolikus lelkipásztori segítők, hitokatók és papok. A hazai liberális média, a homoszexuális lobbisták és az LMBTQ-mozgalmárok éltetik a „történelmi akciót”, valamint izgatottan várják, vajon itthon mikor kerül végre sor hasonlóra.

A mozgalom „úgy vállaljuk fel magunkat, ahogy Isten megteremtett minket” szlogennel indult – a kérdés már csak az, hogy a cölibátusban élők szempontjából miért is olyan fontos a coming out. Arra, hogy helye van-e a szivárványos terítőnek az oltáron, még nem reagált Ferenc pápa, de azt ő is megmondta, hogy nem az emberek szexuális orientációja, hanem annak népszerűsítése ítélendő el:

„Nem az a baj, ha valakinek ilyen az irányultsága. Testvéreknek kell lennünk. A probléma az, ha valaki lobbizik ezzel az irányultsággal – pont mint ahogy a politikai lobbik, a szabadkőműves lobbik meg az összes többi lobbi csinálja. Ez a probléma.”

A szivárványosok német örömhírét egyébként Perintfalvi Rita „teológus” is pozitív megmozdulásnak ítélte, reménykedve abban, hogy Magyarországon hamarosan tanúi lehetünk hasonló cselekedetnek.

Perintfalvi vonatkozó posztja alatt egyik lelkes követője utal Hodász András „youtuber pap” nemrég közreadott írására is, amelyben az kifejtette: nagyobb problémát is lát a gyermekek körében, mint az LMBTQ-lobbi – bár ennek létezését megkérdőjelezte, a következő komment arra enged következtetni, hogy ennek ő maga is „áldozatul esett” Perintfalvi Ritának köszönhetően.

Egyébiránt már az is lehet üzenetértékű, hogy Hodász András neve mellett az „atya” idézőjelbe került a kommentelő soraiban.

Mindenesetre reméljük, hogy a hanyatló Nyugat újraértelmezett eszméi nem törnek át a magyar határokon.

Hodász atya mint a liberalizmus fogadatlan prókátora

Iratkozzon fel hírlevelünkre