Szenteste Malek Andrea hangja repít bennünket a kis Jézusig

Szenteste egy különleges, meghitt Akusztik koncert élményben lehet részünk. Az M2 Petőfi TV színpadán Malek Andi Soulistic karácsonyi koncertje varázsol majd el bennünket. A Soulistic a töbszörös Artisjus és Emerton díjas Malek Andrea és a Szikra-díjas zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely ötvözi a Jazz, a Gospel és a Soul elemeit. A koncerten a karácsonyi klasszikusok mellett olyan dalok is felcsendülnek majd, amelyekben kulcsfontosságú szerepet kap az örömzene és a hit. December 24-én, 20:10 órától hangoljunk az M2 Petőfi TV-re, és dicsérjük közösen a földre született Megváltót!

Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsszerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas felfogása, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér. A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez. 

Karácsonykor pedig bőven van üzenet, amit mostanság fokozottan érdemes hangsúlyoznunk. A Malek Andi Soulistic karácsonyi koncertje éppen az ünnep főszereplőjére kívánja irányítani a figyelmünket. Ebben a tökéletes muzsika és előadásmód van a színpadon álló művészek segítségére.

– Egész életemben úgy tekintettem Istenre, hogy tudtam a létezéséről – tett bizonyságot istenkapcsolatának kezdeteiről Malek Andrea. Hozzátette: – Én is a zenén keresztül kerültem közelebbi kapcsolatba vele, amikor a Zeneakadémián konzisként Bach Máté Passióját énekeltük a kórusban. Patakokban folytak a könnyeim az előadás alatt. Isten akkor személyesen megérintett a szívemen. Beláttam, hogy ez a történet igaz. Később kerestem őt vagy bújkáltam előle, és végül el kellett jutnom addig a pontig, amikor bátran kimondhattam: szeret engem az Isten – vallotta meg az énekesnő.

Erről a szeretetről szólnak majd a dalok az idei Szentesténken is, december 24-én, 20:10 órai kezdettel az az M2 Petőfi TV műsorán.

 

 

Malek Andrea új dala üzeni: lesz holnap új esély

A kiemelt kép forrása: Malek Andi Soulistic (Facebook)

Iratkozzon fel hírlevelünkre