Százórányi hanganyagot tett ingyen elérhetővé a Magyar Katolikus Rádió

Csaknem százórányi hitéleti hanganyagot tett ingyenesen, időkorlát nélkül elérhetővé virtuális áruházában a Magyar Katolikus Rádió.

A rádió keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az elmúlt 17 évben több mint száz lelkiséggel foglalkozó könyvet dolgoztak fel. Ezek közül tettek most hatot ingyenesen elérhetővé. A könyvek 6-8 perces blokkokra osztva szerepelnek a gyűjteményben, így bárki könnyedén belehallgathat, ha akad néhány szabad perce – írták. A látogatók a többi között találkozhatnak Raniero Cantalamessa: A karácsony misztériuma, Anselm Grün: Harcos és szerelmes, valamint Dér Katalin: Édentől Bábelig című művével.

A gyűjteményben a könyvek mellett hat teljes, főként teológiai, bibliaismereti, életvezetési és pszichológiai témájú beszélgetés-, interjúsorozat is szerepel. Ezek vendégei Tarjányi Zoltán biblikus professzor, Papp Miklós morálteológus és Gőgh Edit pszichiáter – áll a közleményben. A Magyar Katolikus Rádiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2004-ben hozta létre azzal a céllal, hogy megerősítse és terjessze a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget.

(MTI)

Kiemelt kép forrása: unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre