Határolódjon el az Európai Parlament a kereszténygyalázó aktivistától!

A CitizenGo petíciót indított az Európai Parlamenttel együttműködő LMBTQ+ aktivista ellen, aki gúnyt űzött a szentcsaládból.

Korábban a Vasarnap.hu-n is írtunk Riccardo Simonetti-ről, az Európai Parlament jószolgálati nagykövetéről, aki internetes befolyása segítségével a homoszexualitást népszerűsiti a gyerekek körében. A huszonnyolcéves influenszer legutóbbi kampányával túl messzire ment, amikor a keresztény egyházból űzött gúnyt egy, a Szentcsaládot homoszexuális párként bemutató képével.

Simonetti az egyik német magazin címlapján jelent meg szakállas Máriaként pózolva, oldalán egy fekete homoszexuális „Szent Józseffel”, ölében pedig a kis Jézussal. Ráadásul Simonetti nem csak felháboritó képével, de szóban is nekiment az egyháznak, azzal, hogy kijelentette:

„Ha Mária szűz volt, akinek szex nélkül született gyereke, akkor ugyanolyan könnyen elképzelhetünk egy nemével nem azonosuló személyt”.

Az Európai Parlament korábban többször is jószolgálati nagyköveteként emlegette Riccardo Simonetti-t, az újságíróknak viszont legutóbb azt nyilatkozták, hogy az EP-nek nincsenek jószolgálati nagykövetei. Ennek ellenére nem tagadták, hogy nem egy ponton együttműködnek az LMBTQ+ aktivistával, derül ki a CitizenGo jelentéséből.

A CitizenGo most arra kéri az Európai Parlamentet, hogy álljon ki a keresztény egyház mellett, és határolódjon el az azt támadó aktivistától, amire eddig még nem került sor. Az Európai Parlamentnek címzett petíciót eddig egy nap alatt közel ötvenezren írták alá. A CitizenGo arra kéri az embereket, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, mivel az Európai Unió egyre jobban eltávolodik az eredeti, keresztény értékrendjétől. 

A kezdeményezést itt lehet aláírni.

Kiemelt képünk forrása a CitizenGo.

Iratkozzon fel hírlevelünkre