Öröktől ismered – Szabó Balázs dala újra és újra felemel

Szabó Balázs Jézus szeretetét tolmácsolja lendületes, dinamikus muzsikájával, bármerre is lép fel. Számos megtérés, Isten mellett való döntés születik tevékenysége nyomában. Az énekes előadó az Eucharisztikus Kongresszus margitszigeti nagyszínpadán is fellép sok más keresztény könnyűzenész társaságában.

Szabó Balázs keresztény könnyűzenei énekes saját életének tapasztalataként is nyíltan vallja: Isten fia valóban a bűnösök irgalmas barátja. A 139-ik zsoltár gyönyörűen tárja elénk, hogy Isten jelenlétében élhetjük minden napunkat. Nincsen olyan távolság vagy mélység, ahova az ő szeretete ne lenne képes elérni. Irgalma körbevesz, ahogyan a zsoltár is mondja: „Elölről és hátulról közrefogsz, s a kezed fölöttem tartod.”

Az énekes vágya, hogy Isten őt körülölelő szeretete rajta keresztül másokat is elérhessen. 2018-ban egy elszenvedett autós balesetet követően rádöbbent arra, hogy nem húzhatja az időt: „nem lehet ímmel-ámmal evangéliumot hirdetni, hanem határozottan, egyértelműen kell képviselni a csodát: Van bűnbocsánat, van élet, van békesség, van helyreállás. Akkor is, ha fizikai síkon mást mutat a körülmény, az Isten akkor is szeret és akkor is kegyelmet ad.”

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus margitszigeti nagyszínpadán Szabó Balázst is hallhatjuk majd a többi keresztény dicsőítővel közösen előadni. Addig is melegíthetjük a szívünket Isten örök, minden irányból körbeölelő irgalmával, amely árad felénk az előadó Öröktől ismered című dalából. Bárhol is vagyunk, bármilyen bűnöket is cipelünk magunkon, lehetőségünk bvan észrevenni, hogy Isten soha nem hagy el bennünket és felemel „magas helyekre”.

 

 

Szabó Balázs: Kibontakoztatom Isten álmait

A keresztény könnyűzenétől volt hangos a híres Pannónia

Isten az apám, és nekem adta az örökséget – Szabó Balázs a Vasárnapnak

 

A kiemelt kép forrása: Martino Photography

Iratkozzon fel hírlevelünkre!