Dicsőítő dalok újabb kottatára érhető el

A nagyszabású dicsőítő rendezvények szervezése mellett elköteleződött Ez az a nap! most egy új lehetőséggel is segíteni kívánja mindazokat, akik zenével szeretnék Istent dicsérni. A napokban útjára indított kottatár azonnal hatalmas gazdagságot mutat. A keresztény könnyűzene hazai és külföldi előadóinak szöveges és akkord kísérettel ellátott dalaiból már azonnal válogathatunk. A bőség zavarát még inkább fokozza, hogy a gyűjtemény bárki által szabadon bővíthető.

Amennyiben segítségre van szükségünk egy dicsőítő dal lejátszásában, az Ez az a nap! kottatára nagy valószínűség szerint segítségünkre lesz. Megtaláljuk benne az általunk keresett dal szövegét és akkordjait. Sok esetben még élő hang és képi felvételt is találunk, hogy a kiválasztott számot minél autentikusabban adhassuk elő a gyülekezetünkben.

Érdemes tehát mihamarabb regisztrálni a kottatár felületén. Így lehetőségünk nyílik részt venni a fórum-beszélgetésekben, és saját szerzeményeinket is megoszthatjuk másokkal. A dalgyűjtemény ezáltal egyre szélesebb körben tudja megmutatni a hazai és külföldi keresztény könnyűzene kincseit.

 

 

A kiemelt kép forrása: Unsplash/Dayne Topkin

Iratkozzon fel hírlevelünkre