Ez az a nap! Worship Night Budapesten Elle Limebear zenekarával

Szeptember 26-án 19 órától Elle Limebear és zenekara, valamint az Agapé Worship dicsőítő estet tart az Akvárium Klubban, amelyre szeretettel várnak minden érdeklődőt, dicsőíteni vágyót.

Elle Limebar nem mellesleg a híres angol származású dicsőítő, dalszerző-énekes Martin Smith lánya, aki néhány éve apja nyomdokaiba lépett. Férjével, Tommal és gyermekeikkel együtt az angliai Brightonban élnek. Saját zenét 2018 óta ad ki, és olyan dalokat is írt, amelyek nemzetközi listákon szerepeltek. Elle ideje nagy részét utazással tölti, hogy a különböző gyülekezetekben szolgáljon, és teljes szívéből vágyik arra, hogy lássa, ahogy az emberek Krisztusban találják meg a szabadságot.

Az Ez az a nap! egy felekezetközi keresztény mozgalom, amely 2000 óta olyan zenés dicsőítő rendezvényeket szervez, ahol hazai és külföldi együttesek vezetésével Istent dicsőítik, imádkoznak egységben és közösségben Isten népével.

A magyar nép Európa szívében sok történelmi vereség és megpróbáltatás, múltbeli diktatúrák uralma után most Jézushoz kiált. Az első nemzet Európában, amely 1956-ban forradalmával meg akarta változtatni a történelem menetét, és a rendszerváltásban is élen járt. Most vagy Istent keresi, és őt választja, vagy egy szabados erkölcsű világnézet válik uralkodóvá benne. A kezdeményezés és a szabadságvágy jelen van népünk mindennapjaiban. Itt az idő, hogy ezt a vágyat tettek kövessék!

– olvasható az Ez az a nap! hivatalos honlapján.

Fontos számukra, hogy minden évben legyen legalább egy nap, amikor összegyűlhetünk Jézus nevében hálaadással, és imádkozhatunk a magyar nép megtéréséért és az egyházért. Ezért minden eseményükön elhangzik az evangélium zenében, énekben, buzdításban, tanításban és tanúságtételben.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy használja missziónkat, miáltal híd lehetünk generációk, felekezetek és nemzetek között

– fogalmazott László Viktor, az Az Ez az a nap! alapítója. Nem kérdés, hogy különleges szeptemberi dicsőítő est várható, ami méltó folytatása az Ez az a nap! idei évben tartott nagy szabású hála és dicsőítő alkalmainak! Belépők páros jegyként kaphatók 3000 Ft-ért. (A jegyvásárló oldalon a kosárba két 1500 Ft-os jegyet kell tenni a vásárláshoz.)

Címlapkép: Elle Limebear. Fotó forrása: Facebook/Elle Limebear

Iratkozzon fel hírlevelünkre