Az LMBTQ-ideológia legújabb fegyvere a TikTok lehet

A TikTok nevű videómegosztó portál óriási népszerűségnek örvend a 11–18 évesek körében. Tökéletes eszköz a propagandára.

Sajnos az LMBTQ-ideológia olyan, mint a víz. Mikor akadályt építenek elé, akkor is mindig utat tör magának. Az élet minden területére képes beszivárogni. Megkerülhetetlen. Akiket a legjobban óvni szeretnénk: a gyermekeket, egyre nehezebben tudjuk megvédeni tőle.

Tinik lázadása

Egy magyar 5. osztályos kislány és barátnője szivárványos zászlót készül kitenni a lakásuk környékén, tiltakozásul – olvasható a történet a Magyar Nemzet hasábjain. Az egyik anyukája értetlenül áll az események előtt és kérdezgetni kezdni, hogy mi ellen tiltakoznak? Kiderül, hogy a melegek megkülönböztetése ellen. Az édesanya elképed, mert ő ugyan ilyenekről nem beszélt a gyermekének. Hamar fény derül rá, hogy a gondolatok terjesztője a fiatalok között: a TikTok nevű videómegosztó portál.

A kép forrása: Unsplash

A TikTok sikerének a titka

A TikTok rendkívül nagy népszerűségnek örvend a tinédzserek körében. A recept titka a rövid – maximum 3 perces – színes, szagos, azaz felirattal, zenével, figyelemfelkeltő jelzésekkel ellátott mozgóképes anyag. Rövid, de impulzív, és ezáltal manipulatív is. Szinte beleég a gyerekek retinájába. Egyszerű dolgot akar átadni, hatékonyan. Tökéletes eszköz a propagandára. Mert nincs idő kifejteni, megmagyarázni dolgokat ebben a pár másodpercben, így kiválóan alkalmas arra, hogy elkenje, elnagyolja, kiforgassa az igazságot. S mivel mindenki ezt nézni, ez lett a mérce, a hiteles forrás a tinik körében. Ha kimaradsz. lemaradsz. Akkor vagy manapság trendi, ha tiktokozol. Szinte belehajszolják a gyerekeket a használatba.

Egy fiatal lány összefoglalója a pedofilellenes törvényről. A kép forrása: t_janka TikTok oldala

A pedofilellenes törvénycsomag elferdítése

Így történt meg, hogy a júniusban elfogadott, gyermekek védelmében született pedofilellenes törvénycsomag, a TikTokon átértelmezve, az LMBTQ-közösségek elfogadásának kérdésével egybemosva jelent meg. Persze ez nem újdonság hiszen a liberális fősodor rendszeresen dolgozik ezzel a technikával. Csak az a különbség, hogy ez a fórum kifejezetten a kiskorúaknak szól. Azoknak a 18 év alatti gyerekeknek, akik még nem feltétlen tudják megkülönböztetni a hazugságot, a valóságtól. Szándékos megtévesztés és a fiatalok befolyásolása zajlik. A TikTok-tartalmaknak semmi közük a valósághoz, a kiskorúakat mégis ezek az anyagok irányítják a hétköznapokban. Ezért is indulhat útjára egy megzavart kislány, hogy szivárványos zászlót helyezzen ki az utcán.

Ha megkérdeznénk, nem biztos, hogy pontosan meg tudná fogalmazni, hogy mit jelentenek a meleg, az LMBTQ vagy a szépen hangzó szivárványcsalád hívószavak. Mégis a TikTok-videók ezeket a jól csengő rigmusokat adják a szájukba.

tiktok

Egy fiatal lány összefoglalója a pedofilellenes törvényről. A kép forrása: t_janka TikTok oldala

A 11–18 éves korosztály használja

A NuHeadz Talent 2020 elején közreadott egy kutatást, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a TikTok közösségi felületét Magyarországon, 76 százalékban a 11–18 éves korosztály használja. Sajnos regisztrálni sem kell hozzá, és bizonyos keresőszavakat beírva bármilyen tartalomhoz eljuthatnak a tinik.

Halálos kihívások a TikTokon

Az eredetileg kínai fejlesztésű TikTok egyébként már többször került a támadások kereszttüzébe, teljesen jogosan. Bűnlajstromán ugyanis nemcsak a liberális eszmék terjesztése vagy a túlzottan pornografikus tartalmak szerepelnek, hanem a veszélyesnek számító kihívások is. Évente több tinédzser hal meg világszerte az olyan felkapott TikTok-kihívások miatt, mint a fojtogasd magad eszméletlenségig, vagy vegyél be annyi allergiagyógyszert, hogy hallucinálj.

Ahogy a „félreértelmezett” törvényben is szerepel a gyermek szexuális nevelése a szülő feladata és felelőssége. A kiskorúakat meg kell védeni mindennemű rájuk ömlesztett szexuális tartalomtól, liberális ideológiától, amely a személyiségfejlődésüknek ártalmas lehet. A szülőknek résen kell lenniük, mert a közösségi háló állandó veszélyforrást jelent a gyermekek számára.

Forrás: Magyar Nemzet

Az Ipsos felmérése bizonyítja: igenis szükség van az LMBTQ-propaganda korlátozására!

Áder János elrendelte a pedofilellenes törvény kihirdetését

A kiemelt kép: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre