Lesz még újra nyár!

Az idei nyár sem a régi, már talán el is felejtettük, milyen önfeledten élvezni szabadidőnket. Sok előadót ihletett meg ez az időszak. Ez alól az öregedésgátló pop-ot játszó együttes, a Staykids sem kivétel, azonban egy ígéretet hordoz a daluk és az azt bemutató pörgős klip.

Itt a nyár! A Staykids legújabb klipje felidézi emlékeinket, visszahozza gyerekkorunkat nagyjából az ezredforduló környékéről. Ez a nosztalgiaönmagában boldogsággal, reménnyel tölti el az embert. A csapat mindezt a tőle már megszokott, lendületes hangzással ötvözvevarázsolja elénk: Oldtimer Mustang, Nokia 3310, hubba bubba 180 centis
rágó, vízipisztoly…
 
Jóllehet a járvány jól a bulik alá vágott az elmúlt időszakban, a Staykids korábbi, NO! című nótája mégis felidézte bennünk az összes mögöttünk álló éjszakai szórakozásainkat. A dal keresztény érzékenységgel közelített a témához, mégsem mondhatnánk afféle „tabuzós” észosztásnak.
 
Az „Újra nyár” talán kicsit még jobban becsomagolja az el nem múló, holnap és holnapután is érvényes üzenetet. Talán nem is feladat mindig a mélyre ásni, hiszen a mélység még a vakációnkat is áthatja – csak érdemes figyelmesen meglátnunk azt.
 
Ha te sem így tervezted, nem ilyen évet képzeltél, csak a négy fal ébreszt így július végén, akkor ez a dal neked is szól! Szakadjunk ki a szürke hétköznapokból, éljük meg a fiatalságot legalább három percig, és biztosak lehetünk: „lesz még újra nyár!”

 

 

Staykids: Első a lélek, aztán a test

Ha látják bennünk Krisztust, teljesítettük a küldetésünket – a Staykids a Vasárnapnak

Iratkozzon fel hírlevelünkre