Az LMBTQ-lobbi óriási nyomást helyez az UEFA-ra, hogy szivárványszínű legyen a müncheni stadion

München főpolgármestere külön kérvényben kérte a szövetséget, hogy engedélyezzék a nyílt provokációt.

Mint az bizonyára sokak számára ismert, az LMBTQ-lobbi úgy gondolja, hogy a propagandájuk terjesztésére nincsen jobb felület, mint a magyar válogatott soron következő Eb-mérkőzése, melyet szerdán 21:00-kor fognak játszani. A találkozó helyszíne a híres müncheni stadion, az Allianz Arena, az ellenfél pedig Németország. Amennyiben nyer a válogatott, úgy valószínűleg továbbjutunk a csoportból, ám ahelyett, hogy a futballé lenne a főszerep, bizonyos lobbicsoportok minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a propagandájuk terjesztésére használhassák fel a mérkőzést. 

A pedofilellenes törvényjavaslat elfogadása óriási felháborodást váltott ki a balliberális körökben, idehaza és külföldön egyaránt. Magyarországon kettő tüntetést, külföldön pedig számos megszólalást és nyilatkozatot eredményezett a gyermekeket védelmező törvényjavaslat elfogadása, már-már egy nemzetközi hálózat látszatát keltve. Ezek mellett egy petíciót is indítottak, mellyel az aláírók azt akarják elérni, hogy a Németország-Magyarország mérkőzés alatt szivárványszínű világítást kapjon a mérkőzésnek otthont adó Allianz Arena. Mindezzel egyetlen céljuk van: provokálni Magyarországot, a magyar embereket, illetve elérni, hogy szerda este ne a futballé legyen a főszerep. Az aláírók többsége vélhetően külföldi, Homonnay Gergely gyurcsányista propagandista (aki nyíltan Magyarország ellen szurkol például az Eb-n – a szerk.) például jelezte, hogy eljuttatta több olasz, LMBTQ-ügyekkel foglalkozó szervezetnek is, hogy segítsék növelni az aláírások számát.

Az LMBTQ-lobbi mozgósít

A legtöbb ehhez hasonló petíció egyébként semmilyen eredményt nem ér el, ám itt meglehet, hogy más lesz a helyzet. Dieter Reiter, München főpolgármestere például kérvényt nyújtott be az UEFA-nak, hogy engedélyezzék az akciót. Ő és Bajorország fővárosa tanácsának összes frakciója (azaz az úgynevezett keresztényszociálisok is – a szerk.) teljes mellszélességgel állt be a provokáció mögé. A Spiegel hétfőn vezető anyagban foglalkozott a petícióval, mely cikkben arra a kérdésre keresték a választ, hogy vajon teret ad-e az UEFA a kivilágításnak. Markus Söder bajor miniszterelnök véleményét is megkérdezték a témáról. A tartományi kormányfő elmondta, hogy mivel a szivárvány színei a szabadságot szimbolizálják, ezért támogatja az akciót.

Technikai akadálya egyébként nem lenne a dolognak, hiszen egy felvilágosult nyugati nagyváros stadionjához híven már számos alkalommal tetszelgett az LMBTQ-lobbi színeiben az Allianz Arena.

Hogy az Európai Labdarúgó-szövetség engedélyezni fogja-e az egyáltalán nem burkoltan politikai üzenettel bíró akciót, egyelőre senki nem tudja. Azt azonban tudni kell, hogy Manuel Neuer, a német válogatott csapatkapitánya szivárványszínű csapatkapitányi karszalagban lép pályára az Eb-n, amivel kapcsolatban már jelezte az UEFA, hogy nincsen vele probléma, hiszen az nem politika. Ezt az analógiát végigvezetve nem lenne meglepő, ha a stadion kivilágításáról is hasonló véleménnyel lennének.

Akár ki lesz világítva a müncheni stadion, akár nem, nekünk csupán azzal kell törődnünk, hogy kiszurkoljuk Fioláék győzelmét.

Homonnaynak és a többi, magyarok ellen szurkoló provokátornak pedig legyen az a legnagyobb öröme, hogy kedvenc színeiben világít a stadion. Sőt, talán még nagyobb fricska is lenne, ha így győzné le a németeket a válogatott. A sírás garantált lenne.

A petícióval szemben azóta egyébként ellenpetíció is született a CitizenGO jóvoltából. A normalitás védelmében létrehozott petícióról további információkat itt olvashat, aláírni pedig ezen a linken keresztül lehetséges.

 

Markus Söder szerint rendben van a szivárványszínű stadion

Itt az ellenpetíció: ne fessék szivárványszínűre az Allianz Arenát!

Kiemelt képünk forrása: CitizenGO

Iratkozzon fel hírlevelünkre!